01-09-2008, 06:45
|
#1 (permalink)
|
|
|
Orgeneral Büyükanıt’a mektup
Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz...
‘Şehitler Ölmez’ kampanyasında para toplayarak Mehmetçik Vakfı’nın hesabına yatıran İbrahim Talha Alğan, Orgeneral Yaşar Büyükanıt’a gönderdiği mektupta, “O acıları inşallah bir daha yaşamayız” dedi
Bursa Yıldırım Belediyesi İlköğretim Okulu üçüncü sınıf öğrencisi İbrahim Talha Alğan, gönderdiği mektupla Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt’ı duygulandırdı.
Genelkurmay Başkanlığı’nın internet sitesinde “Genelkurmay Başkanı Orgeneral Büyükanıt’a gönderilen anlamlı mektup” başlığı altında, Alğan’ın el yazısıyla yazdığı mektup yayınladı. Okulda müdürün iznini alarak “şehitler ölmez” adı altında bir yardım kampanyası düzenlediğini ve toplanan paraları Mehmetçik Vakfı’nın hesabına yatırdığını anlatan Alğan’ın şu ifadeleri dikkat çekti:
AĞLAYAN ANALAR
“Ağlayan anaların feryatları ve yetim kalan çocukların boynu bükük halleri rüyalarıma girer oldu. Tekrar aynı acıları, olayları görürüm diye televizyon açmaya dahi korkuyorum.”
YETİM ÇOCUKLAR RÜYAMDA
Alğan’ın mektubu şöyle: “Sayın Genelkurmay Başkanım; Ben Bursa Yıldırım Belediyesi İlköğretim Okulu 3-A sınıfı öğrencisiyim. Geçtiğimiz günlerde yaşanan ve Türk milleti olarak hepimizi yasa boğan askerlerimizin şehit edilmesi olayı beni de çok üzdü. Ağlayan anaların feryatları ve yetim kalan çocukların boynu bükük halleri rüyalarıma girer oldu. Tekrar aynı acı olayları görürüm diye televizyon açmaya korkuyorum. Hep düşündüm, ne yapabilirim diye. Sonra aklıma bir fikir geldi. Önce sınıf öğretmenimin sonra da okul müdürümün iznini alarak “ŞEHİTLER ÖLMEZ” adı altında yardım kampanyası düzenledim. Okul arkadaşlarımın katkılarıyla topladığım paraları Mehmetçik Vakfı’nın hesabına yatırdım. Amacım şehitlerimizin geride kalan ailelerinin acılarına ortak olabilmekti. İnşallah böyle acıları Türk milleti olarak bir daha yaşamayız. Saygı ve selamlarımla ellerinizden öperim.
'‘Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır.”
Akşam
|
|
|