Yalnız Mesajı Göster
Eski 01-04-2008, 10:08 PM   #7 (permalink)
Üye Bilgileri
erdemlibjk
Bağımlı Üye

erdemlibjk kullanıcısının avatarı

Giriş: Jul 2006
Rep Gücü: 233
Rep Puanı : 23093
Rep Seviyesi: erdemlibjk Eski Repcilerdenerdemlibjk Eski Repcilerdenerdemlibjk Eski Repcilerdenerdemlibjk Eski Repcilerdenerdemlibjk Eski Repcilerdenerdemlibjk Eski Repcilerdenerdemlibjk Eski Repcilerdenerdemlibjk Eski Repcilerdenerdemlibjk Eski Repcilerdenerdemlibjk Eski Repcilerdenerdemlibjk Eski Repcilerden
erdemlibjk kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla

Alıntı:
קєภCђє tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Tabiki şucu bucu olmamalıyız.Nihayetinde hepimiz insanız.
Ama;
Hepimizin de savunduğu bazı ilkeler var.Bunların sonucunda ister istemez şucu-bucu oluveriyoruz.Sağcısı,solcusu,ülkücüsü,devrimcisi,m illi görüşçüsü..vs.

Ben sadece sorduğum sorunun cevabını istiyorum senden.
İnan bunu seni altetmek ya da rencide etmek amacıyla yapmıyorum.
Sadece öğrenmek istiyorum;
Sağ görüşlü olan bu iki parti lideri,(Erbakan-Tayyip) neden ve hangi sebeplerden dolayı bu denli ters düşer

?
ben sana nacizane bilgimle cevap vermeye çalışayım. öncelikle Milli görüş sağ veya sol görüş değildir. zaten sağ-sol, ülkücü-devrimci, alevi-sünni, kürt-türk ayırımları yapılarak bu ülke süreklü meşgul ediliyor yani halkımıza iki seçenek sunuluuyor ya solcusun ya sağcı ya dinci ya laik. ortası yok... Ancak Milli Görüş öyle değil ne sağ ne sol, yani senin anladığın gibi sağ sol değil.
Bu Milletin gerçek değerleri olan öz Milli Görüş, Fatih Sultan'ın görüşü, İlim irfan görüşü Özgürlüklerin görüşü... Milli Görüşün temelinde İNSAN vardır... Erbakanında dediği gibi öyle 60 tane parti yok Milli Görüş ve diğerleri. yani işbirlikçiler...

Ayırca

tayyiple erbakanın ayrıldığı noktalardan ilki tayyip imf'ci AB'ci ve ABD nin emir kulu... erbakan tam tersi..

Tayyip her zaman rantiyenin yanında Erbakan memurun işçinin ve çiftçinin...

tayyip sıcak parayı çok sever( özelleştirmeleri) Erbakan yatırımı istihdamı.

...

erdemlibjk Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla