Yalnız Mesajı Göster
Eski 01-03-2008, 22:40   #63 (permalink)
Üye Bilgileri
TrAkOnYa
[.вαşкα вiяi.]

TrAkOnYa kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2007
Rep Gücü: 5805
Rep Puanı : 579263
Rep Seviyesi: TrAkOnYa RepstarTrAkOnYa RepstarTrAkOnYa RepstarTrAkOnYa RepstarTrAkOnYa RepstarTrAkOnYa RepstarTrAkOnYa RepstarTrAkOnYa RepstarTrAkOnYa RepstarTrAkOnYa RepstarTrAkOnYa Repstar
Smile

Foruma alıştığım zamanlar.Gece uyku nedir bilmeyen Neslihan halini yadırgamaya başlamıştı ki o çıktı karsısına

İlk olarak forum oyunlarında karsılastım onunla.İsmini dahi bilmıyordum ama merak hat safhada ‘’Bakalım alttaki senin ismini biliyor mu??’’işte bu oyunda ılk dıalogumuz oluştu Yavas yavas tanımaya basladım O gün güzel bı ızlenım bırakmıstı hakkında kelımelerıyle olsun tavır ve davranıslarıyla olsun gercekten bana yakın gelen biriydi ‘’Arda’’

Daha sonra ıkımızın de bı turlu kopmak bılmedıgı enteresan bir oyun olan Buraya Son Mesajı Kim Atacak? adlı oyun ikimizinde çok fazla inatcı oldugunun oyuna yansımış şekli ,sayfalarca yazılan ‘’’sonnn mesj benımdır’’ yazılarından ıbarettı iyiki inatlaşmışsın iyi ki inatlaşmışım bu noktaya gelmısız.(Bu senınle tanısmamın en hoş ve en çocuksu tarafıydı )

İleriki günlerde süren dıalogumuzla gercekten dogru duzgun,’’adam gıbı adam’’,kendı pek bellı etmese de duygusal bi kişiliği olan ,kafadengı,uykudan bıhaber,canayakın, sevgı dolu ve herseyden evvel benden çok ınatcı biri olduğunu gördüm (bunlar olumlularıydı yüzüne söylemem buraya yazmak kısmetmıs olumsuzu da sana söyluyorum zaten )

Artık benım ıcın cok değerlı ve özel bırisin Tanıdığıma asla pişman olmıyacagım her zaman iyi ki tanımısım dıyecegım....

Seni gerçekten seviyorum.Hep mutlu ol

Hoşça kal demek de yetmiyor hala söyleyecek bir şeyler arıyor olmadı karalıyorum en ücra yerlerini bir harita metot defterinin. Kara kalem çalışmalarındaki suretler hep seni andırıyor yüz hatlarında hep hüzün
TrAkOnYa Çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla