Yalnız Mesajı Göster
Eski 01-03-2008, 18:35   #31 (permalink)
Üye Bilgileri
ReDD
Rüzgαrα уαzмışıм ѕєni..

ReDD kullanıcısının avatarı

Giriş: Jun 2006
Blog Başlıkları: 33
Rep Gücü: 5071
Rep Puanı : 504240
Rep Seviyesi: ReDD RepstarReDD RepstarReDD RepstarReDD RepstarReDD RepstarReDD RepstarReDD RepstarReDD RepstarReDD RepstarReDD RepstarReDD Repstar

Alıntı:
violet tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Öncelikle Doğum günün kutlu olsun Erhan veeeeee....
Havai fişekleri untmayalım..

Sıra geldi yorumlamaya...

ReDD kim diye sormuşsun şimdi ben sana soruyorum Erhan'ı tek bir kelime veya sayfalar dolusu cümleler anlatmaya yeterli olur mu? (gülüyosun şimdi eminim ) Şimdi tıkanıp kaldım gerçekten yazacak birşey bulamıyorum..

O kadar güzel bir elektriğin var ki insana güven veriyorsun ve diyorum ki keşke seni daha önce tanısaydım, arkadaşlığın hiçbirşeye değişilmez. Senin gibi birini tanıma fırsatım olduğu için yorumlaya ne kadar teşekkür etsem azdır.. Kişiliğinden ödün vermeyen, ne istediğini bilen, güvenilir, dürüst ve kişiler arasındaki mesafeyi her zaman koruyan birisin. hmm birazcık delilik de var bak bunu atlamışım Hep böyle kal ve sakın değişme olur mu..
Dilerim mutluluğunu hiçbirşey gölgelemez ve umarım yüzünden tebessüm hiç eksik olmaz..

İyi ki doğdun ve iyi ki varsın Erhan..
Her şey gönlünce olsun..
Sayfalar dolusu cümlelermi yok canım est. o kadarda değil
Evet güzel elektrik veririm Bende senin gibi yorumlaya ne kadar teşekkür etsem azdır.Seni tanımama vesile oldu yorumla.net.Bu yüzden diyorum ya yorumla.net benim ailem diye..Delilik var demişsin fakat sende benden az değilsin hani Sende hep böyle kal Sati
İyiki doğmuşum ve iyiki seni tanımışım.
Herşey gönlümüzce olsun.b.s.s.b.s.k.s.

Alıntı:
Mess_out tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Bu gün dogum gunu olan abimiz
nice mutlu yıllara abi
Evet o zamanlar doğum günümmüş, sağol Mesut

Alıntı:
Kedi tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
ne oluyor dedim sonra hatırLadım...

Başının belası olduğum bir gerçek...(:
hiç bıkmadan, usanmadan beni dinler.yardımcı olur..

dostluğunun sanal olmadığını gösteren, arada beni çileden çıkaran sonra kendine gelen, keyifsizsem keyfimi yerine getiren, mutluysam daha da mutlu olmamı sağlayan dosttur...İyi kötü bir çok gün geçirdik, geçirmeye de devam edeceğiz...

Çok sabırlı ve güzel yürekli olduğunu söylememe gerek bile yok biliniyor zaten (:

Umarım hayatta her şey istediğin gibi gider dicem ama ben oldukça garanti veremem

tipitip
Başıma gelen en güzel belasın sen.Hiç bıkmadan usanmadan dinleyen ben değil. Sensin
Evet arada seni bıktırıyorum, çileden çıkarıp mızmızlanıyorum ama sen yine dostluğunu eksik etmeyip hep ama hep yanımda oluyosun.Şu sanal denilen yerde tanıdığım en gerçek, en samimi dostsun bana.
Benim istediklerimin olması değil önemli olan, doğru olan şeyi yapabilmek.Ve sen hayatımda, yanımda oldukça herşey istediğim gibi değil, doğru olan gerçekleşecektir..Bu yüzden sen beni uykudan uyandıransın
DOSTUMSUN...

Alıntı:
ÇaRŞı__BjK® tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Tek Kelime Bana Göre

Mütiş İnsan
Kimse müthiş değildir MAhmut.Yorumun için teşekkkür edeirm
Alıntı:
angelofhell tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Süperhan işte süperhan
Abicikim benim
Abim senin bende yarattığın saygı da sevgi de duyabileceğimin en içteni, en bakisi
Kalbin, ruhun öyle temiz ki bunu yüzünde taşımayı hak edenlerdensin.
Gel sen beni dinle tutumlarınla, davranışlarınla, sen oluşunla güçlü bi kişiliğe sahip olduğunu sakın ama sakın unutma
Nerde olursa olsun seni hakedenlerle, yüzünü sana yakışır biçimde her daim güldürebilecek, sağlam insanlarla karşılaştırsın Allah'ım seni
3.abimsin sen benim Sana o derece güveniyor, seviyor, sayıyorum abim
Bu kadar açık, kesin ve net.

Çabuk sil o tereddütleri kafandan bakıyım
Biricik kardeşim benim
Galiba bahsettiğin gücü yavaş yavaş buluyorum.O iyi dileklerinin gerçekleşmesini bende bekliyorum.Ama aynısının sanada olması dileğiyle
En sevdiğim kardeşlerimdensin.Şu sıralar bana biraz kızıyosundur, pek cevap veremiyorum malum nedenlerden dolayı ama senin bana olan saygını, benim sana olan sevgimi engelleyecek şeyler değil bu ufak sebepler..Bende seni seviyor ve güveniyorum kardeşim..
Tereddüt meselesine gelince; Galiba ben o tereddütleri hiç silemiyorum.Ben kabullendim artık bu Erhanı

En fazla,
içimde ölürsün.
En çok,
gözlerime gömülürsün.
...
Gözlerimi kaparım
Vasiyetimi yazarım..

ReDD'in Kedisi..

Anlamı yok hayallerin

Bu mesaj en son " 01-03-2008 " tarihinde saat 18:45 itibariyle ReDD tarafından düzenlenmiştir....
ReDD Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla