Yalnız Mesajı Göster
Eski 01-03-2008, 14:50   #42 (permalink)
Üye Bilgileri
seckince
Banned

seckince kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2007
Blog Başlıkları: 14
Rep Gücü: 0
Rep Puanı : 65555
Rep Seviyesi: seckince Repstarseckince Repstarseckince Repstarseckince Repstarseckince Repstarseckince Repstarseckince Repstarseckince Repstarseckince Repstarseckince Repstarseckince Repstar
Thumbs down Seni gidi ANAP takLitçisi seniiii!!!

e Canım kömür erzak dağıtmış ne var bunda? Burda da dağıtıLıyor!! İLk defa oLan bir şey değiL ki bu!! Yani kömür yüzünden mi oy aLdı akp..Bırakın bu işLeri yaa!! O zamanki rüzgarı nasıL görmezden geLirsiniz..? Kömür dağıtım oLayı 1995 'Li yıLLardan beri yapıLmakta oLan bir oLay..yeni değiL bi defa..MahaLle teşkiLatLarı var..tesbit ediyorLar aiLeLeri;sonra da kamyonLarLa dağıtımLar yapıLıyor..Bu güzeL bir şey..AsLan SosyaL DemokratLara ne oLuyor da karşı çıkıyorLar bu oLaya? GüzeL bi şey bu...Körükörüne karşı çıkmaya gerek var mı ya? HeLe biri ne yazmışağıtacakLarının tam öLçüsünü dağıtmıyorLar da birer çuvaLını aLakoyup onu da kendiLeri çaLıyor..Bırakın bu işLeri ya..DiLin kemiği yok..SöyLer işte her şeyi..Bakın güzeL işLere güzeL demesini öğrenmemiz Lazım..Tayyib Bey iLk beLediye Başkanı oLduğu yıLLarda başLayan bi sosyaL yardım oLayı var..BeLediyeLer o zamandan beri yapıyorLar bu yardımı..Eski taş kafaLı beLediyeciLik bitmiş haLka inebiLen bir anLayış geLmiş..Neden kızıLıyor ki? Ben onu bunu biLmem Türkiye'ye beLediyeciLik iLk oLarak 1994 seçimLeriyLe başLamıştır..ÇekemeyenLer oLmadık çeLmeLeme yapmışLar ama başaramamışLardır..Biz DaLan dönemini de Sözen dönemini de hatırLıyoruz..SusuzLuktan geberiyorduk vaLLa..Park oLayı varoşLara kadar geLmiştir..DaLan Efendi park yapardı ama Osmanbey'e,Kadıköy'e üst eLit düzeyin oturdugu semtLere yapardı..Biz ise EsenLer'e çamur içinde gider geLirdik..Ne su,ne yoL!! İşte o zamanki çaLışma anLayışı oLarak bu gün de bu kömür,erzak vs vs yardımı devam etmektedir..Ama akp bu anLayışLarı MiLLi Görüş'Lü günLerden aLmış ama amerikayı,ırkçı emperyaLizmi,İsrail'iimf'yi ve bunLarın zararLarını öğrenememiş maaLesef..Tutuyor 'gömLeğimi çıkarttım' diyor..Ama soruyorum kömür ve erzak dağıtmakLa oLuyor mu? DüzeLiyor mu işLer? Ekonomiyi öyLe bi ettiLer ki adeta 'içine ettiLer!!'' Güya sorsan enfLasyon düşmüş!! Çıksana kardeşim bi çarşıya pazara!! Verdiğin maaşLa bakaLım ne kadar aLışveriş edebiLeceksin?Kimi kandırıyorsun sen? PKK diyerek,çıkan tozda dumanda bizi kandırabiLeceğini mi zannediyorsun?
Seni gidi ANAP takLitçisi seniiii!!!

seckince Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla