Alıntı:
FoRZa_Gs tarafından gönderildi
neymiş efendim önce bazı şeyleri içimize sindirmeyi öğrenip ondan sonra konuşmalıyız...bu 47 lik kuyruk acısı tabi öyle kolay sindirilecek bişey diil ama alışacaksınız zamanla ;)
|
%47 yi çok fazla abartıyosunuz .. %53 de Akp 'den nefret ediyor .. Bu durumda Akp yi sevmeyenler daha fazla ..
Alıntı:
|
dağıtılan kömürlerle alınan yüzde 47 oy olabilir mi sizcede...neden bu parti bi önceki secimdede yüzde 34 oy aldı acaba...hem bakıyorumda bi iki il dışında ak parti hep 1. parti...heryerde mi daghıtıldı bu kömür...benm aileme sülaleme öyle kömür falan yardımı yapılmadı ama biz ak partiye gönül rahatlıgıyla verdik oyumuzu...bi daha secim olsun yine veririz.....
|
%20 si dağıtılan kömür (ki adiymiş onlar da çevreyi kirletiyo :hıh , köydeki bayanlara bağlanan maaş .. (köylerden nerdeyse Akp dışına oy gitmiyor (çiftçiler ve yörükler dışında)
Ve bu kömürü sadece durumu olmayanlara da vermiyolarmış .. Bizim bi akraba anlatıyodu, bi ailenin 2 maaşları varmış, 2 evleri mi ne varmış .. Onlara bile veriyolarmış .. Ne alakaysa 
Neden oy verdiniz acaba;
-Dış borçlar nerdeyse 2 katına çıktı diye mi?
-İthalat arttı diye mi?
-Vatanımıza göz dikenlere vatan toprakları satıldı diye mi?
-Birçok devlete bağlı kurumlar özelleşti diye mi? (ki TEKEL'in satıldığı fiyatı, TEKEl 2 senede kazanıyormuş.. Ne karımız var bu işten bizim )
... vs. vs.
Bir milletin ahlakı talan oldu,sevinin Onurlu günlerimiz yalan oldu,sevinin Yolundan dönen oldu,yılan oldu,sevinin Ben dönersem namerdim,vurun beni,öleyim Andolsun ki,ölmezsem,başınıza belayım!
Bu mesaj en son " 01-02-2008 " tarihinde saat 21:46 itibariyle gökçen_kız tarafından düzenlenmiştir...
|