Yalnız Mesajı Göster
Eski 01-02-2008, 21:04   #31 (permalink)
Üye Bilgileri
FoRZa_Gs
Bağımlı Üye

FoRZa_Gs kullanıcısının avatarı

Giriş: Aug 2006
Rep Gücü: 36
Rep Puanı : 3296
Rep Seviyesi: FoRZa_Gs Karizma YıkılıyoFoRZa_Gs Karizma YıkılıyoFoRZa_Gs Karizma YıkılıyoFoRZa_Gs Karizma YıkılıyoFoRZa_Gs Karizma YıkılıyoFoRZa_Gs Karizma YıkılıyoFoRZa_Gs Karizma YıkılıyoFoRZa_Gs Karizma YıkılıyoFoRZa_Gs Karizma YıkılıyoFoRZa_Gs Karizma YıkılıyoFoRZa_Gs Karizma Yıkılıyo

1-2 kömür için oy mu vercek millet ak partiye...

deniz baykal ne demişti : kömür mü dağıtıyolar alın , başka bi yardım mı yapıyolar onuda alın ama oyunuzu ak partiye vermeyin.....

evet bide konuya böyle bakalım...her kömür yardımı alan ak partiye oy vercek diye bişi yok...kaldıki sen solcu bi adama böyle deniz baykal gibi düşünenlere yani ne kdr kömür de versen oyunu deiştirmez....he deiştirdi diyelim...ne var bunda...anormal bişey mi yardıma muhtac olanlara yardım etmek...siz diceniz ki sömürüyo duyguları öyle yardım ediyo...ee diğer partiler iktidarında ne yapmış peki....en azından yardım var ortada yardım bide altında bişey aramayın bakalım...her yapılan iyiliğin altında bişey arıyosunuz...bırakında doğumun insanı bana yardım geldi die sevinsin devletine bi miktar daha bağlansın..buna kimin ne zararı var...dağıtılan kömürlerle alınan yüzde 47 oy olabilir mi sizcede...neden bu parti bi önceki secimdede yüzde 34 oy aldı acaba...hem bakıyorumda bi iki il dışında ak parti hep 1. parti...heryerde mi daghıtıldı bu kömür...benm aileme sülaleme öyle kömür falan yardımı yapılmadı ama biz ak partiye gönül rahatlıgıyla verdik oyumuzu...bi daha secim olsun yine veririz.....

neymiş efendim önce bazı şeyleri içimize sindirmeyi öğrenip ondan sonra konuşmalıyız...bu 47 lik kuyruk acısı tabi öyle kolay sindirilecek bişey diil ama alışacaksınız zamanla ;)

FoRZa_Gs Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla