Yalnız Mesajı Göster
Eski 01-02-2008, 03:25 PM   #8 (permalink)
Üye Bilgileri
seckince
Yorumcu

seckince kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2007
Blog Başlıkları: 73
Rep Gücü: 484
Rep Puanı : 47969
Rep Seviyesi: seckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisi

BU KONUYA YORUM YAPMAK İÇİN HEMEN ÜYE OLUN
170.000 UYE YORUMLARINIZI OKUSUN

Alıntı:
CoolbluE tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle

taksimdeki olayları onaylamak insanlık suçudur..!!
Tv5 in resmi sitesinde bu haberin başlığını...Noel Günü'ne Milli Görüş tokadı... olarak görmekte trajikomik bir olaydır...Erbakan hocanın da Tv5 in reklamını yapması da ayrı bir komedi zaten...Türkiye’nin kurtuluşunun Saadet Partisi ile mümkün olduğunu söyleyen Prof. Erbakan, “Çünkü Saadet Partisi milletin aslıdır, özüdür. Milletin kalıcı iktidarı ancak Saadet Partisi ile mümkün olur. Mahalli seçimlere gidiyoruz. Milli Görüş’ün belediyecilikteki hizmetini kim anlatacak? TV5… TV5… TV5…” ifadelerini kullandı. bumudur gecenin ana fikri...ben bu konunun başlığını..Mekkenin fethi'ni coşkuyla kutladık'ı...tercih ederdim...Noel'i tanımayan bir kesimin ona alternatif bir gece düzenlemesine ne gerek vardı..!!! onlar öyle eğlenirse bizde böyle eğleniriz mi oldu bu şimdi..???
Haksız da sayıLmassın Coolblue kardeşim...Ama böyLe bi gecede Mekke'nin vurguLanması da ayrı bi anLam ifade eder di mi?Yani tüm iş ve edimLerini İsLami temeLLere oturtmaLarı bana hoş da geLiyor yani..
Erbakan Hoca'ya geLince bir siyasi hareketin Lideri oLarak bu konuşmasını hiç garipsemedim..Ne deseydi yani
''Türkiye Saadet Partisi iLe kurtuLamaz'' mı deseydi? OradakiLerin geneLinin MiLLi Görüş mensubu insanLar oLduğunu düşünürsek kendi iLetişim araçLarını sahipLenici tanıtım da normaLdir...Ayrıca gecenin sahibi de TV 5'miş..(Ayrıca bu konuda Ahmet Hakan'ın yazısını da bir gör istersen..Acizane tavsiyem..)selam ve saygılar sunuyorum..

Halk İçinde Muteber Bir Nesne Yok Devlet gibi..
Olmaya Devlet Cihanda Bir Nefes Sıhhat gibi..
Kanunî Süleyman
seckince Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla