Yalnız Mesajı Göster
Eski 01-02-2008, 11:43 AM   #11 (permalink)
Üye Bilgileri
seckince
Yorumcu

seckince kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2007
Blog Başlıkları: 73
Rep Gücü: 484
Rep Puanı : 47969
Rep Seviyesi: seckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisi

BU KONUYA YORUM YAPMAK İÇİN HEMEN ÜYE OLUN
170.000 UYE YORUMLARINIZI OKUSUN

Bu habere karşıLık henüz bir kişi de çıkıp ''hayır Sayın BahçeLi Cuma namazLarını hiç ihmaL etmez..FaLanca yerde,fiLanca yerde,fişmekan yerde defaLarca Cuma ve başka namazLarı kıLdığını gördüm...'' demedi..Yani bu oLay zaten 1-2 seneLik bir oLaymış..Ben de bugünkü Hürriyet(02.01.2007)'de bu haberin devamını gördüm..Haber kesinkez doğru..Doğru oLmasına doğru ama Sayın BahçeLi'nin miLLetimizin değerLerine bu uzakLığını da anLamış değiLim ben şahsen!! Zaten önceki dönemde de MüsLüman MiLLetimiz ona teveccüh etmiş ve o da gide gide merhum Ecevit'i kendine yakın buLmuş ve O'nu başbakan yapmıştır..HaLbuki yükseLiş haLinde idi ve rahatLıkLa BaşbakanLığı aLıp icraatLarını orta yere koyabiLirdi..Hatta ona başbakan oLması için bazı partiLerden tekLif biLe geLmişti..Ama o gitti merhum Ecevit'in önünde diz çökmeyi tercih etti..Şimdi bu ve benzeri hareketLerine bakarak BahçeLi'nin asLında İsLam'a pek de yakın durmadığını,soğuk ve uzak bi duruşu oLduğunu söyLemek yanLış mı oLur?

Halk İçinde Muteber Bir Nesne Yok Devlet gibi..
Olmaya Devlet Cihanda Bir Nefes Sıhhat gibi..
Kanunî Süleyman

Bu mesaj en son " 01-02-2008 " tarihinde saat 11:48 AM itibariyle seckince tarafından düzenlenmiştir....
seckince Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla