Yalnız Mesajı Göster
Eski 01-01-2008, 06:01 PM   #26 (permalink)
Üye Bilgileri
seckince
Yorumcu

seckince kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2007
Blog Başlıkları: 74
Rep Gücü: 480
Rep Puanı : 47572
Rep Seviyesi: seckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisi
Smile TuLumbanın Suyu...

Alıntı:
erdemlibjk tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
(Yukarıda bahsettiğin Milli Görüş dönemi değil ama olsun bende kendi açımdan cevap vermek istedim)
devletin kaynaklarını rantiyeden alıp IMF ile ilişkiyi kesip kaynakları çiftçiye,memura, emekliye, fakire fukaraya aktaran %100 zam veren Milli Görüşü neden unuttunuz sorarım size.

Benim bildiğim tek şey var sonuçta 28 Şubatları çıkarıp Milli Görüşü bitirende medyadır AKP yi göklere çıkaranda medyadır.
Halkımızının gerçeklerden haberi yok diyorum başkada bir şey demiyorum.

Ayrıca söylemek istediğim bir şey daha var AKP 6 yılda ilk kez elektrik zammı yapacakmış çok mu diyenler var . önceden olsa her ay zam olurdu. bunada razıyız diyenler var.. Kardeşim zaten senin zamsız olarak kullandığın elektrik dünyanın en pahalı elektriği ayrıca bu iletişimde ve doğalgazda da geçerli..

Demek istediğim bu tür gerçekleri bilmeden gerekli gereksiz AKP yi savunmayalım...

Sadakayla olcak işler değil bunlar YATIRIM lazım bu ülkeye....

[/i]
Evet bu tesbitLere katıLmamak mumkun değiL..Bu iktidar Hoca'Larının yanında baya bi durdu ama bir şey öğrenemedi..Gerçekten de hatırLıyorum emekLiLerin yüzü iLk defa yarım yamaLak da oLsa Erbakan'ın başbakanLığında güLmüştü..iLk havuz hesabı da o zamandı..Ato'nun inceLeme raporunda da geLmiş geçmiş 10 yıLLık sene zaman için yapıLan araştırmada en başarıLı hukumet oLduğu beLirtiLmişti..Hoca'nın ne rantiye ve siyonist düşmanı oLduğunu biLmem mi? BizLer siyonizmi Hoca sayesinde öğrendik..AdiL Düzen'i de onun sayesinde öğrendik..O adam tek başına 'Direnen bi Adamdır' bence..Hatta son seçimLerde Tayyib Bey'e tek başın a öyLe bi muhaLefet etmişti ki ben son yıLLarda öyLe muhaLefet görmedimdi vaLLa..ÖtekiLer gibi kayıkçı kavgası yapmamıştı vaLLa..BunLar O'nun tırnağı oLamaz ya!! O oLsaydı şimdi ''Kerkük'te Cuma Namazı kıLıyor oLurduk...'' Kıbrıs'ta da öyLe oLmuştu? O adam bi başka canım!!!

Alıntı:
rpdanisman tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
sen yazıyı okumadın mı. yazıyor işte neden ikinci kez seçildiği.
amerikan yardakçısı kafir medya arkasında, yahudi sermayesi arkasında.

sizin şu savunduğnuz parti varya zamane yezidi. bu kadar kul hakkını nasıl verecekler bilmiyorum. sadece millieğim bakanlığında yapılan haksızlıklar bu münafıklara yeter de artar bile.

bıdı bıdı konuşuyorsunuz. akpli dayısı olmayanlar dışında zengin olan fakir gördünüzmü. altı yıldır herşey güzel de neden insanlar kendi kömürünü kendileri alamıyor. zenginler malını katladı akp iktidarında ya fakirler. işçile memurlar.
calışmayan alın teri dökmeyen kahve köşeleirinde gün tüketen insanların kömür parasını neden işçi memur ve esnafın vergisiyle ödüyor. kimin malını kime peşkeş çekiyor.

ekonomi iyi de neden işsizlik azamıyor.
ihracat arttı diyorsunuz neden italatı söylemiyorsunuz. dış borcu neden söylemiyorsunuz. bu saydıklarım bir gün üstümüze çığ gibi göçünce görüşecez.
şahsi karaLamaLar oLmasa daha iyi oLur..Yani rpdanisman kardeşimin şu eLeştiriLeri yerden göke kadar hakLı eLeştiriLer..Ama onLara da gönüL veren kişiLer oLdugunu unutmamak Lazım..'yezid' Lafı çok ağır değiL mi? ZihniyetLeri eLeştireLim ama tahkirat oLmuyor..Kısacası AKP kötü bi ANAP takLididir..Fakir fukara mazLum haLktan aLıp rantiye kesimine aktaran ABD patentLi bir tuLumba gibidir akp....seLam ve saygıLar..

Herkesin gittiği yoldan gitme!

Hayatı sadece anlamak için değil aynı zamanda değiştirmek için de...
seckince Çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla