Yalnız Mesajı Göster
Eski 01-01-2008, 17:15   #17 (permalink)
Üye Bilgileri
gökçen_kız
Çırak

gökçen_kız kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2006
Rep Gücü: 1520
Rep Puanı : 150900
Rep Seviyesi: gökçen_kız Repstargökçen_kız Repstargökçen_kız Repstargökçen_kız Repstargökçen_kız Repstargökçen_kız Repstargökçen_kız Repstargökçen_kız Repstargökçen_kız Repstargökçen_kız Repstargökçen_kız Repstar

Alıntı:
novalgine500 tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
olay budur
olay o kadar basit değil malesef ..

Alıntı:
Şakirde tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Evet haksız olan iyi olmayan bir dahaki seçimlerde barajı gecemez meclise giremez ve cevabını alır

Eğer kaide bu ise ve halk fakir fukara memnuniyetsiz ise, AKP başa iktidar olarak 2. defa geçmezdi

Bu yazılanlara inanmıyorum ve gocunan imzalı bir yazı olduğunu düşünüyorum

Novelgine500 abimin dediği gibi ben de şikayetçi değilim
Ben orda aradaki farkı görmesi için yazdım.. Yani siz yanlışlarını görmüyosunuz; biz görüyoruz.. E bu yüzden de kaparım gözümü kulağımı dediğiniz için baştan iktidara geliyo .. (kaide bu)

peki niye böyle oldu; MHP iktidardayken olduğu gibi gözüktü, Akp ise göz boyayan bi şekilde gözüküyor ..

Senin benim memnun olmam yeter mi sence ..

Bu yazılanlara da inan, çünkü hepsi GERÇEK! Akp bunu yapıyor ..

Babam seçimlerde bizim memleketin köylerini dolaşıyordu, partide falan çalıştığından değil .. Köy, köken olarak, düşünce olarak MHP'nin düşüncesine sahip, ama çoğu Akp'ye veriyor .. Daha doğrusu adamlar diyolarmış ki: "Biz MHP'ye veririz ama hanımlar Akp'den başkasına vermez .." Çünkü hiç çalışmasa bile belli bir ücret maaş alıyorlar devletten .. (ki beyler de AKp'ye vermiş )Bu da halkın bu kesiminin gözünü boyuyor .. Yani yazıda belirtilen sadaka siyaseti

Peki sizin gözünüzü nasıl boyadı merak ettim

Suçluyum; Hainleri Gözlerinden Tanırım Ben!
Bir İntizar Dinledim Bu Toprağın Kalbinden
O Ses Der ki Bana
Ey Oğul Yazıklar Olsun Sana
Mezarımı Kirleten Şu Mahluka Baksana
Düştük Hainlerin, Zalimlerin Peşine
Benim BOZKURT Yurdumda ÇAKALLARIN İşi Ne?
gökçen_kız Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla