Konu: ben ceMC?
Yalnız Mesajı Göster
Eski 12-30-2007, 06:34 PM   #1 (permalink)
Üye Bilgileri
ceMC
Banned

Giriş: Sep 2007
Konuları: 147
Toplam 82 Konusuna 276 Teşekkür Edilmiştir
Rep Gücü: 0
Rep Puanı : 65476
Rep Seviyesi: ceMC RepstarceMC RepstarceMC RepstarceMC RepstarceMC RepstarceMC RepstarceMC RepstarceMC RepstarceMC RepstarceMC RepstarceMC Repstar
Exclamation ben yaşlı ÇOCUK?

slm herkese...

Adım cem (ceMc) 22.02.1993 doğumluyum aslında,yani 15 ama ben yaşımı herkese farklı sölerim kimine 15 kimine 18 kimine ise 10 neden böle yaptım çünkü bazı şeyler yaşadım yaşın önemli olduğunu öğrendim bazı insanlar yaşdan dolayı farklı düşünebiliyo(umarım bunu okuyan diyecek ki yaşlı ÇOCUK bu muydu) YAŞIMI YANLIŞ BİLEN HERKESDEN ÖZÜR DİLERİMkadıköy zeynep kamil hastanesinde doğdum.Lise 1 deyim malum oks yi allahın izniyle kazandım mustafa saffet anadolu lisesinde okuyorum 380 puan almıştımhazırlanana arkadaşlarada başarılar dilerimbildiğiniz gibi TAM BİR SAGOcuyum sago dinlemeye 7 sınıfın sonunda başladım tabi önceden de dinliyodum da bu kadar deel 1 derken 2 derken bi bakdım ki sagosuz yapamaz olmuşumayrıca 50 cent,eminem,kolera,abluka alarm,2pac,nwa,dr. dre.proof,killa hakan vs. dinlerim.rap dışında TECHNO dinlerim bunu çok az kişi biliokomedi,macera filmlerini severim.Hababam sınıfı ve cüneyd arkın ın eski filmlerini her seferinde izlerim ve aynı zevki alırımkitap okumayı normalde sevmem ama okudum mu da bırakmam o kitabıbnm karaktere gelirsek eğlenceli biriyimdir okulda veya başka yerde ama bazen de pesimistliim tutar bi köşeye çekilir sago dinler ağlarım...(demeyin rap şarkıda ağlanır mı die mesela kürdan kollar,beyaz ölüm,bir var bir yok,ne bilirsin de ağladım hepsi sagonun)sınıfta derste espri yapan dersi kaynatan kişilerden biri bnmdirkolay kolay bişey beğenmem(mesela tişört alcam 100 tane tişört var 5 tanesi hoşuma gider)hayat felsefesine gelince beni takmayanı ben hiç takmam ama bana saygı duyan seveni de çok severim.Kendini bişey sanan kızları sevmem (erkekleri de)insanlara yardımcı olmayı severimbirde ilerde hukuk okuycam savcı olmayı düşünüyorum.İstanbulluyumunuttum nickim de sago nun bi mahlası (yaşlı çocuk)

hoşçakalın...
bu arada sitede aslında 90 lı görünüom
cümleler düzensiz oldu ama kusra bakmayın içimden geleni yazdım iştesanki mektup yazıom be

yorum bırakırsanız sevinirim...

Bu mesaj en son " 04-07-2008 " tarihinde saat 09:25 PM itibariyle ceMC tarafından düzenlenmiştir....
ceMC Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following 6 Users Say Thank You to ceMC For This Useful Post:
-.Th£ BosS.- (02-01-2008), . BtL . (01-01-2008), fancylİve (04-14-2008), FreiheiT 93 (02-15-2008), HaYKo_FaN (02-02-2008), gökçen_kız (01-01-2008)