slm herkese...
Adım cem (ceMc

) 22.02.1993 doğumluyum aslında,yani 15

ama ben yaşımı herkese farklı sölerim kimine 15 kimine 18 kimine ise 10

neden böle yaptım çünkü bazı şeyler yaşadım yaşın önemli olduğunu öğrendim bazı insanlar yaşdan dolayı farklı düşünebiliyo(umarım bunu okuyan diyecek ki yaşlı ÇOCUK bu muydu

) YAŞIMI YANLIŞ BİLEN HERKESDEN ÖZÜR DİLERİM

kadıköy zeynep kamil hastanesinde doğdum.Lise 1 deyim malum oks yi allahın izniyle kazandım mustafa saffet anadolu lisesinde okuyorum 380 puan almıştım

hazırlanana arkadaşlarada başarılar dilerim

bildiğiniz gibi TAM BİR SAGOcuyum sago dinlemeye 7 sınıfın sonunda başladım tabi önceden de dinliyodum da bu kadar deel 1 derken 2 derken bi bakdım ki sagosuz yapamaz olmuşum

ayrıca 50 cent,eminem,kolera,abluka alarm,2pac,nwa,dr. dre.proof,killa hakan vs. dinlerim.rap dışında TECHNO dinlerim bunu çok az kişi bilio

komedi,macera filmlerini severim.Hababam sınıfı ve cüneyd arkın ın eski filmlerini her seferinde izlerim ve aynı zevki alırım

kitap okumayı normalde sevmem ama okudum mu da bırakmam o kitabı

bnm karaktere gelirsek eğlenceli biriyimdir okulda veya başka yerde ama bazen de pesimistliim tutar bi köşeye çekilir sago dinler ağlarım...(demeyin rap şarkıda ağlanır mı die mesela kürdan kollar,beyaz ölüm,bir var bir yok,ne bilirsin de ağladım hepsi sagonun)sınıfta derste espri yapan dersi kaynatan kişilerden biri bnmdir

kolay kolay bişey beğenmem(mesela tişört alcam 100 tane tişört var 5 tanesi hoşuma gider

)hayat felsefesine gelince beni takmayanı ben hiç takmam ama bana saygı duyan seveni de çok severim.Kendini bişey sanan kızları sevmem (erkekleri de

)insanlara yardımcı olmayı severim

birde ilerde hukuk okuycam savcı olmayı düşünüyorum.İstanbulluyum

unuttum nickim de sago nun bi mahlası (yaşlı çocuk

)
hoşçakalın...
bu arada sitede aslında 90 lı görünüom

cümleler düzensiz oldu ama kusra bakmayın içimden geleni yazdım işte
sanki mektup yazıom be
yorum bırakırsanız sevinirim...