Yalnız Mesajı Göster
Eski 12-29-2007, 03:52 PM   #4 (permalink)
Üye Bilgileri
seckince
Yorumcu

seckince kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2007
Blog Başlıkları: 68
Rep Gücü: 437
Rep Puanı : 43268
Rep Seviyesi: seckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisi
Angry Kafamdan mı uyduruyorum bunLarı?

Alıntı:
DİRİLİŞ_MAK tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Her halde Atatürkün suçu o zamanda Teknolojik olarak gelişmenin Batıda olması... Ve doğalolarak onunda Batınının Teknolojik gelişimleribi bize örnek göstermesi... Tüm bunlar sanırım senin karalama kampanyan için yeterli...
__________________________________________________ ____________
Aslında şuan bunları bile sana anlatmaya çalışırken zaman öldürdüğümün farkındayım...
Ne aLaka..Ben ne diyorum bana yöneLtiLen ne? ALakasız yani...Neden yazdığım yorumLar görmezden geLiniyor da midesinden konuşmaya israr ediLiyor anLamak mumkun değiL...

ben şunu diyorum:
Alıntı:
Batıcı değiL mi?
AnLıyamadım..BatıLıLaşmacı değiL miydi yani Atatürk?
Yani batıcı veya batıLıLaşmacı değiL ama çağdaşLaşmacı,modernLeşmeciydi..Bırakın bu Laf oyunLarını..
Herkesin bir Atatürk'ü var..Burası doğru..Bu zaten yasaL bir mecburiyet..Yani bu oLay çok buyuk bir kurnazLık eseri oLarak gerçekLeşmiştir..Yani Türkiye'de herkes Atatürkçü oLmak zorundadir..Ama içinden ne oLduğuna karışamıyorLar..Ama dış itibariyLe herkes Atatürkçü oLmak ''zorundadır..''
NOT:Yorumum yazıyadır.Yazıyı kimin kaLeme aLdığı beLLi değiL ama gene de yorumum o kişiyedir ve kısıtLı bi yorumdur..Çünkü her ne kadar 'aydınLanmacı' oLduğu söyLenen bir Lider tarafından kuruLduğu iddia ediLiyorsa da aydınLanma sadece ''övme'' yönünden serbesttir..''Tenkid'' ise ancak yurt dışında ve ecnebi kişiLere serbesttir..E biz de yurt içindeyiz di mi?
Var mı bi aLaka? Nasreddin Hoca'nın dediği gibi ''Gören ALLah için desin...''
Yani Herkes Bu memLekette ''Atatürkçü...'' oLmak zorunda değiL midir? Okulumdan mezun oLurken biLe bana bir yemin metni imzaLatmadıLar mı? ALakasız oLmasına rağmen AtatürkçüLük Üzerine yemin ettirtmediLer mi? ZorLa tabii..Yoksa dipLoma da yok, demediLer mi? Kafamdan mı uyduruyorum bunLarı?

seckin blog..seckince blog..seckin'ce blog..

Gördünüz mü...?
Seveceksiniz..
seckince Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla