Alıntı:
makifozcan tarafından gönderildi
Hem parti yönetimine girdiğini söylüyorsun hem de parti liderini sorun olarak görüyorsun. Nerenin yönetimindesin sen arkadaşım. Başbuğdan sonra gelebilecek en aklıselim adamdır bahçeli. adam gibi adamdır, devlet adamlığı ve kişiliği olan birisidir.
ayrıca bu konuyu burada çolçocuğun yanında konuşursan partine laf attırısın sonrada laf yetiştirmeye uğraşırsın, gerek yok. Bu araştırmayı daha başka platformlarda konuşmalı yada açmalıydın.
Bazı arkadaşlar sokak kavgalarından bahsetmiş, MHP nin artık bu suçlamalardan bahçeli ve başbuğun son dönemleriyle birlikte kurtulmuştur. Bu heryerde de açıkça dile getirilmiştir zaten. Başkaları kendisiyle kavga edecek bulamadğı için hala bu damardan saldırmaktadır. Sayın Bahçeli teşkilatlara bu konuda genelgeler de göndermiştir.
Ayrıca her partide veya dernekte olduğu gibi bizim içimizdede aklıfikri olmayan insanlar olmaktadır. Bunları asla ve asla ülkücü olarak değerlendirmeyiniz. onlar ocağı kullandıklarını zannederler ama yanılırlar.
|
ben devlet bahçeliden memnun değilim,kağıda yazı yazıp okuyan bir insan olarak görüyorum,o yüzden de nerde başbuğ nerde bahçeli diyoruz.ben kişiliksiz demedim zaten sadece bu partinin başında daha iyi biri oturabilir dedim,ecevitle beraber meclis kurduğunda ecevitin rahatsızlığının olduğu dönemlerde başbakan olabileceğini herkes biliyordu o ne yaptı erken seçim yapalım dedi,kendini bitirdi.başbakan olucak güçlü bir lider lazım.