Yalnız Mesajı Göster
Eski 12-21-2007, 18:08   #23 (permalink)
Üye Bilgileri
MARWiN
'-∂ση'т ѕρєαк-'

MARWiN kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2006
Rep Gücü: 7000
Rep Puanı : 370798
Rep Seviyesi: MARWiN RepstarMARWiN RepstarMARWiN RepstarMARWiN RepstarMARWiN RepstarMARWiN RepstarMARWiN RepstarMARWiN RepstarMARWiN RepstarMARWiN RepstarMARWiN Repstar

Nereye gittiysem ben bunu gördüm dudex yalan söyleyecek değilim !!

Alıntı:
tamam şiddet en son uygulanması gereken şey,ama tek uygulayan bizmiş gibi karalıyosunuz,
ben gördüklerimi duyduklarımnı söylüyorum ülkü ocağına giden bir çok arkadaşımdan bunu duydum ben içlerinde bile bi üstünlük egosu var teba olayı bilenbiilir sen benim tebamsın yok benden yüksekte değilsin birbirlerini dövüyorlar yalansa yalan deyin neyse konumuz bu değil ama buda bir gerçektirki MHP içerisindeki sorunları çözmeden başarılı olamaz...

Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz..., Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz..., Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz...
Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz..., Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz..., Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz..., Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz...
Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz..., Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz...
Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz..., Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz...
MARWiN Çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla