|
|
hani çok şeyi geçiştirdiğimi, ve çok konuda dikbaşlılık ettiğimi biliyorum. ama şunuda biliyorum ki tüm bu asiliğime karşı, beni herşeyimle ama tüm herşeyimle kabul eden ve hatalarımı her defasında görmezden gelip bana elini tutan birisi var. adı uzak... belki çok uzak ama bi o kadarda yakın birisi... içimden birisi.
her insan böyle birisini ister, arar ama bulamaz. bense sadece istedim. sende istedin. sadece istedik ve şimdi anlıyorum ki, o kadar temizmişiz ki biz, milletin aramakla bulamadığını biz istemekle bulduk... ağzımdan başka isimler çıksada, başkalarını daha büyük görsem, göstersemde, aslında benim dünyamın merkezi sensin... kimse bunun aksini iddia edemez. güven kavramını mutasyona uğrattığımız gerçeğiniyse dün gerçekten kanıtladık. bir insanın, hiç görmediği bir başkası için tek bir cümleyle neler yapabileceğini gördük... alt tarafı 5dk lık bir görüşmeden sonra bile aradaki 1000km mesafeden birbirimizin içinde bulunduğu hali anladık. bunlar o kadar kolay şeyler değil. burnunun dibinde olduğun aptallar bile bunu anlayamıyor, yaşayamıyorlar. ama bu dediklerimi biz yaklaşık bir yıldır yaşıyoruz. bu şekilde bir dost ve dostluk kavramı daha önce görülmemiştir diye düşünüyorum. insanlar Leyla Mecnun, Kerem Aslı, Tahir Zühre diyorlar. yani aşkta örnek çok varda, dostluk tek örneğiz sanırım...
Hilal ve Hakan... işte önemli olan bu. leylaymış aslıymış faslıymış... hepsi fasa fiso... iki şey var ki, oda belli... Hilmi ve bay kan
yavuz'um abime diyecek söz bulamadığımıda belirtmek isterim. dostumun dostu dostumdur dercesine, nükte kadar yabancılık eylemedi insan olmanın ayrıcalığı işte. dost gördüm, fark etti ve oda dost gördü. insana özgü bir özelliktir bu efenim, yanılıyor muyum?!
orada zaten kalmazdım. kalmayacağıma emindim. ana yüreği nede olsa 
deliliğime gelme pişman ederim diyecektim ki, geldin bile. o yüzden diyorumki,
"aha şimdi yandın, düştün elime (:GG)"
efenim daha önce malum cümleyi kullanan çok insan oldu ama inandırıcı değillerdi. yalanları her hallerinden belliydi. amma velakin sen bunu bugüne dek dile getirmemiş olsanda, o şen kahkahalarında bu anlam gizliydi... yani içinden geçenleri anlamamak imkansızdı eee, kan çekiyor efenim yanılıyor muyum?
hem bana diyene bak hele... kız varya, insanı bilmem ama sen benim başıma gelmiş ve gelebilecek en güzel şeysin be... dünya bir tarafa, kim ne derse desin umrumda değil, sen direk ciğerlerime, iliğime... kendimden ayıramam ki seni öyle yada böyle işledik birbirimize yalan mı? 
aslına bakmayayımda ben, aslını söyleyeyim...
ben senin beni sayfalarca yazmanı, anlatmanı yada anlatmaya çalışmanı istemiyorum... ne elindeki kalemle dile getir beni ne bir sayfada dünyaya anlat... beni anlatacaksan ya masum bir tebessümle yada o duyduğumda kendime geldiğim kahkahanla anlat... ve sen hep beni anlat... herkese, herşeye, her olumluya, her olumsuzluğa, her, her, her... işte benim istediğim bu senden. hep gülmen... sana yakışanı yapman yani... dünya kan ağlasa bile, senin buna tebessüm etmen ve benide tebessüm ettirebilmen...
mutluluk ve başarı konusuna gelince. zaten geldiğinde anlatacağım o kadar çok şey varki şu insanların tanıdığı kronik tam anlamıyla bir palyaço. makyajımın altını bilenler kulistekiler(di). geçmişi sildim ya anacım, dünya benim. züğürtte kalsam, paraya da boğulsam umrumda değil. o işe bir daha dönmeyeceğim kesin sebep mi? annem bunu istemez. asla o işe devam etmemi istemez. hatta duysa kulaklarımı çekmekle kalmaz, direk koparır valla
sana yine söylüyorum Hilâl'im...
"eğer ben kaşlarımı çatmaz isem, peşimdeki köpekler parçalarıma böler beni... elimde kalan en iyi silahım o çatık kaşlarım. biliyorsun çatıkda olsa kaşım, içimde afacan bir çocuktan daha haşarıyım..."
son birşey... şu bana "iyi ki varsın" demeyi kes artık... ben sıradanım, biliyorsun(yani o gözlerimdeki yanma vb. durumlar haricinde sıradan). asıl sen iyiki varsın, ki bende varım dün sen değildin psikopatça yeminler edip hesaplar yapan. ve sen değildin söz veren... iki ihtimal vardı düne dair... ben ilkini seçtim... yeminimi bozmadım ve kıymadım... sen anladın demek istediğimi annem iyiki varsın, iyiki hayatımdasın... dün birşeyi gördün, anladın ve şunuda aynı kefeye koy... sana söz veriyorum, ne seni üzecek ne de senden uzaklaşacağım. nefes aldıkça ben, canımda kanımda yüreğimin en kuytusunda sen... bunu asla unutma...
bana bak şimdi basıcam feryadı "yangın vaaaaar" diye. gözlerim yanıyo, anlamayacağım sanma. hadi sil şimdi ve gülümse benim için... gülümse bizim için
seni anlatılmaz bir isimle seviyorum bunuda unutma...
iyiki varsın, iyiki hayatımda ve yanımdasın...
...sick & tired...
...some closed...
... Kanatları Umut Kokan Kahve Gözlü Güvercin ...
|