Yalnız Mesajı Göster
Eski 12-16-2007, 12:35   #1 (permalink)
Üye Bilgileri
Yorumsuz
Yorumsuz Bot
 
Yorumsuz kullanıcısının avatarı
 
Giriş: Jun 2006
Şehir : İstanbul
Yaş: 2
Mesaj: 85,776
Rep Gücü: 7661
Rep Puanı : 757383
Rep Seviyesi: Yorumsuz RepstarYorumsuz RepstarYorumsuz RepstarYorumsuz RepstarYorumsuz RepstarYorumsuz RepstarYorumsuz RepstarYorumsuz RepstarYorumsuz RepstarYorumsuz RepstarYorumsuz Repstar
Varsayılan "Para da yok operasyon da"




Lider Galatasaray'da son iki aydır gündemi meşgul eden 'Bazı futbolcularla yolların ayrılması ve yeni isimlerle takımın takviyesi', para kaynaklarının kuruması sorununa takıldı. Fatih Terimli yıllar dışında transfere en çok parayı bu sezon başında harcayan Özhan Canaydın yönetimi; sponsorlar, TV gelirlerinin kırdırılması, Halkbank'tan Riva ipoteği karşılığı alınan yeni kredi gibi kaynaklarla 10 yeni oyuncuyu kadrosuna katmıştı. Sezonun ortalarında Adnan Polat'ın başını çektiği bir grup etkin yöneticinin tavrı ve Feldkamp'ın da onayıyla da, ocak ayında bazı futbolcuların gönderileceği iddiaları ortaya atılmıştı.

İSMİ AĞIR, PAHASI HAFİF
Herkes ocakta Galatasaray'ın en az 3 takviye yapacağını düşünüyordu. Ancak sarı-kırmızılılar; kuruyan para kaynakları ve girilen kongre havası nedeniyle devre arasını hareketli geçirmeyecek. Yöneticiler tek bir stoper transferine kadar düştü. Kısaca Cimbom gerekli kaynağı yaratamazsa ne isimleri medyaya sızdırılan futbolcular gönderilecek ne de Kalli'nin 4-5 transfer isteği gerçekleşecek. Yönetim şimdilerde 'ismi ağır, pahası hafif' bir stoper arayışında.



Yorumsuz Bot - Siteden Atılan uyelerın Mesajları Bu Bot Tarafından Toplanmaktadır...
Yorumsuz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Yorumsuz Kullanıcısına Teşekkur Edenler
Kayıp Ruh.. (12-16-2007)