Yalnız Mesajı Göster
Eski 12-15-2007, 23:57   #1 (permalink)
Üye Bilgileri
sssoznur
Forumcu

sssoznur kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2007
Rep Gücü: 136
Rep Puanı : 13257
Rep Seviyesi: sssoznur Usta Yorumcusssoznur Usta Yorumcusssoznur Usta Yorumcusssoznur Usta Yorumcusssoznur Usta Yorumcusssoznur Usta Yorumcusssoznur Usta Yorumcusssoznur Usta Yorumcusssoznur Usta Yorumcusssoznur Usta Yorumcusssoznur Usta Yorumcu
Varsayılan İştede rezillik yakamı bırakmadı.

İştede rezil oldum sonunda aslında pekte rezillik değil daha çok komedi ben kampanya sorumlusuyum bi çekiliş için pc ye müşterilerin kayıtlarını giriyorum ve kupon çıkartıyorum bu gecede acayip yoğundu sayılar isimler havada uçuyordu desem yalan olmaz fişler bitaraftan müşteri dırdrıı bitaraftan gençlik faln kimse duymuyor bağırmak lazım müzikte var orda birde o kalabalık sesi bağıra bağıra sormam gerekiyor isim çart çurt sayıları falan giriyorum işte artık bittim yani içimden geçiriyodum ben onu o sinirle aslında ama meğerim dışımda ve sesli söylemişim normal sözcük "sinirlerim bozuluyor" dışımdan ve yüksek ssesle söylediğim ise "SIFIRLARIM bozuluyor artık" diye baya bi yüksek olmuş sanırım bide yalnış kelime herkes bi sustu ben anlamdım tabi yanımdaki arkadaş koptu rengi giti müşterilerde başladı gülmeye Bi genç kabilede dalga geçiti ki anc anladım ağzımdan çıkanı "hanfendinin SIFIRLARINI bozmadan kaydı yapıp gidelim" diye komediydi 10 dk kendime gelemedim gülmekten valla sayısal beyin oldum iyice

damn shit!!!
I am watching the rise and fall of my salvation There's so much shit around me Such a lack of compassion!!!
sssoznur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following 7 Users Say Thank You to sssoznur For This Useful Post:
*CONQUEROR* (03-31-2008), ..Sandora.. (04-17-2008), By_SuHuTLu (03-31-2008), Cappella.S (03-31-2008), DaLLaS (12-18-2007), Gül'Güzeli (12-29-2007), miss_kaulitz (04-15-2008)
Sponsored Links