Yalnız Mesajı Göster
Eski 12-13-2007, 02:49 PM   #1 (permalink)
Üye Bilgileri
seckince
Yorumcu

seckince kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2007
Blog Başlıkları: 74
Rep Gücü: 484
Rep Puanı : 47999
Rep Seviyesi: seckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisi
Talking Atatürk'e(pardon hatırasına) Hakaret haaaa!!

BU KONUYA YORUM YAPMAK İÇİN HEMEN ÜYE OLUN
170.000 UYE YORUMLARINIZI OKUSUN

Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz...
AtiLLa YayLa'yı hatırlarsınız..mahkemesi oLmuş geçenlerde..BiLiyorsunuz Atatürk'e(pardon Atatürk'ün hatırasına) hakaretten 3 yıL iLe mahkeme açılmıştı..Geçen gün yapılan mahkemesinde savcı bu üç yıLı yeterLi görmemiş cezanın 5 yıLa çıkartıLmasını taleb etmiş..NasıL oLur biLmem sonucun..BeLki de artık Atatürk'ün hatırası istenen saygınLığına kavuşur bu tarz uyguLamaLarLa..Bakın cezayı yese Prof.AtiLLa YayLa hocamız koğuşta neLer oLur kimbiLir:
Koğuş Ağası-Hocam, hoşgeldin, Allah kurtarsın, sorması ayıp suçun neydi
Atilla hoca- Atatürk için başka birinin ağzından “aynı kişi” dediğim halde “bu adam” ifadesini kullanmadığım ileri sürüldü.
Ağa- Öyle mi vah vah, kaç yıl verdiler?
Hoca-5 sene
Ağa-Neyse, Allah kurtarsın
Hoca-Peki senin kabahatin ne?
Ağa-5 kişiyi doğradım, 7 kişiye tecavüz ettim, 35 kişiyi de yaraladım
Hoca- Peki sana ne kadar ceza verdiler
Ağa- Koca reis 20 sene istedi amma mahkemede iyi halimden dolayı, başımı yana büküp masum masum bakınca kader kurbanı dediler 10 seneye çektiler, herhalde 2-3 sene yatar çıkarım, ha, malum ikide bir af da çıkar, bizi salıverirler ama maalesef sizin gibi devlet düşmanı siyasi suçlulara af piyangosu vurmaz hocam
Hoca- Ne yapalım, kısmet
Ağa- Ama üzülme, benim dışarıda temizleyeceğim 4-5 adam daha var, aftan sonra bir haftaya kalmaz tekrar burada olurum, merak etme.
Hoca- Oh ne güzel, sohbetin hoşmuş
Ağa-Sevdim seni hoca, korumam altındasın bundan sonra, hüoop, Mustafa yap hocama benden demli bir çay..
Nasreddin Hoca- Kesin gürültüyü iki dakika uyutmadınız be
Bekri Mustafa- Hoca gündüz vakti ne uykusu bu
Nasreddin Hoca-Sana ne be “adam”
İncili Çavuş- Ortalık gene karışacak, Nasreddin beyi şikayet ederlerse savcıya yandı
Keloğlan- Kurbanda benim kel tosunu keserler mi ki?
Seckince- Ortalığı daha fazla karıştırmayalım, el aman!!

Herkesin gittiği yoldan gitme!

Hayatı sadece anlamak için değil aynı zamanda değiştirmek için de...
seckince Çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla

seckince Kullanıcısına Teşekkur Edenler
kazuki (12-13-2007)