Yalnız Mesajı Göster
Eski 12-04-2007, 10:54   #757 (permalink)
Üye Bilgileri
shima.rap
Yeni Üye
 
shima.rap kullanıcısının avatarı
 
Giriş: Oct 2007
Şehir : Gaziantep
Yaş: 19
Mesaj: 11
Rep Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Seviyesi: shima.rap Yeni Repci
Varsayılan

Boş karanlık sokaklarda yürü dolunay dogar gecelerine. Paylançolar çıkar önüme tavırları tam saten maskara tipler çevremde yüzlerinde var insana benzer bi maske .Kalemleri değil kahpelikleri konuşur bize ne olmuş böyle ?
İ-neler var tepemizde başımızdaki Nefsimler ve yere düşenler sere serpe .Asi kimliğim cebimde .Boyun egmem ben. Adam olana haddini bilirim bunun için dogdum ben.Eğer bunu hissediyorsan sende varsın oğlum be .Kelebeğin ömrü kadar ömrüm olsa bu iş için harcandım. Adım dolunay rap lakabım yaptımmı yaparım.Az kapı kapanmadı yüzüme unutmadım.Meger herşey bittigi dedigim yer start çizgisiymiş.Hayat dediğin yerde zamanla şu eşitmiş >>>Adam sandığım herkez bıçagı çekti sırayla.10yaşında kapıldım ben bu Rapin akıntısına.
Dostum demek çok kolaymış anlamını unutana.Underground'ta bir bitch ugruna bitch in kalemi kırıldı Adana sokaklarında.

Bas gaza son sürar devam yola bas gaza s.-et aldırma bu yolda kır zincirlerini yap işini. senin için her zaman sensin tek kişi .

shima.rap Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla