Yalnız Mesajı Göster
Eski 12-02-2007, 04:49 PM   #20 (permalink)
Üye Bilgileri
seckince
Yorumcu

seckince kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2007
Blog Başlıkları: 68
Rep Gücü: 437
Rep Puanı : 43268
Rep Seviyesi: seckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisi

VaLLa ben M.Şevket Eygi'nin öyLe 'kutsaL cihad' faLan sözünü kuLLandığını hiç duymadım..Evet kendisi zaten 'Deniz Gezmiş'e karşı oLdugunu yeri geLince söyLemektedir..Bunun gerekçeLerini de açıkLamaktadır..Ve bu gerekçeLere de makuL cevapLar veriLebiLdiğini henüz görmedim..Yani hamasi sözLerLe o adama cevap veriLmiş oLmaz..Ve konuşur da konuşur..Ben de cevap aLabiLmiş değiLim yani..Bir kişi dış kaynakLı bir yabancı ideoLojiyi bu haLka dayatmak için mucadeLe edecek;kendi miLLi inanç ve küLtürümüzü yok etme amaçLı bir mucadeLe ve örgütLenme içinde oLacak ve miLLet de ona kahraman gözüyLe bakacak!!Bu oLacak şey değiL..
Deniz Gezmiş de hayatı ''anLayabiLdiği kadar yaşamış;bu anLadığı batıL ideoLoji uğrunda mucadeLe vermiş;maaLesef tanıyamadığı ve anlamak şerefine erişemediği bu miLLetin yüce değerLerini ve küLtürünü umursamadan'' gitmiştir..Ama bu batıL da oLsa yaptığı mucadeLeyi takdir ediyorum..Bu yanLış yoLu için var gücüyLe çaLışmış,hatta kendisini feda etmeyi göze aLmış dürüst bir komünist devrimcidir..Bu inancını da fırsat buLdukça göstermiş,gereğini yapmıştır..Bizim -sözde-İsLamcıLar'ın Deniz Gezmiş'ten dahi aLacağı çok ibretLer bulunmaktadır..BaksınLar bakaLım nasıL oLunuyormuş ''davanın deLisi..''ÖyLe yan geLip yatmakLa oLunmuyormuş demek ki!!Tabii ki burda siLahLı ve aktivist eyLemLeri övüyor değiLim ama meseLa bir Serdengeçti;bir M.YükseL;bir Kısakürek;bir A.Birisi;Bir H.Aktaş;bir S.Şimşek vs vs vs örnek alınacak bir çok üstün nitelikli insanlar var gençliğimize..Yani inançsız ve ateist bir komünisti örnek aLana kadar sırada oLan bir çok kişi buLunmakta!!!

seckin blog..seckince blog..seckin'ce blog..

Gördünüz mü...?
Seveceksiniz..
seckince Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla