Yalnız Mesajı Göster
Eski 12-02-2007, 04:17 PM   #18 (permalink)
Üye Bilgileri
seckince
Yorumcu

seckince kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2007
Blog Başlıkları: 73
Rep Gücü: 484
Rep Puanı : 47924
Rep Seviyesi: seckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisiseckince Repin Efendisi
Thumbs down Bu Payeyi Hakketti mi?

BU KONUYA YORUM YAPMAK İÇİN HEMEN ÜYE OLUN
170.000 UYE YORUMLARINIZI OKUSUN

Alıntı:
amerikan yandaşlığı ne zamandan beri kutsal cihat olmuş ki ?
Ne aLaka? ABD yandaşLığının ''kutsaL cihat'' oLduğu yaLanını kim söyLemiş ki?İsLami bi terim oLan 'cihad' sözcüğü ''hak için mucadeLe etmek'' anLamına geLmektedir..MüsLümanLarın ise en buyuk İsLam düşmanı oLan büyük şeytan ABD'ye yandaş oLduğunu söyLemek büyük bir gafLet değiLse iftiradır..Yok böyLe bir şey..Bu YaLanı kim uydurmuşsa aynen iade ederim..MüsLümanLar abd veya bi başka kafir üLkeye yandaşLık yapmaz..
Alıntı:
işte bu din sömürücülüğüdür! sence nedir seçkince?
Yani dinLe iLgisi oLmayan kişiLerin veya ideoLojiLerin ''cihaddan'' bahsetmesi tabii ki dinden faydaLanmaktır,sömürmektir..MeseLa bizim orduLarımız güneydoğu haLkına 'müsLümanLıktan' bahseden biLdiriLer atıyorLar..Ama beri taraftan ise İsLama karşıtLıkLarını her vesiLe iLE diLe getiriyorLar..bu da din kuLLanıLıcıLığıdır..
Alıntı:
6.filoyu desteklemeyle dini bi bağlantı göremiyorum ben.
Ben de aynısını düşünüyorum..Ha 6.fiLoyu destekLemişsin ha memleketini gavura peşkeş çekmişsin..fark yoktur..MeseLa uLkemizdeki üsLer de böyLedir..
Alıntı:
deniz müslüman değildir ama bunu hiç bi zaman belirtmemiş kimsenin inancınıda sorgulamamıştır.
eeeeee MüsLüman oLmayan bir kişinin müsLüman miLLetimize nasıL bi sistem tekLifi oLacaktır..İnanmış oLduğu Laik ,ateist ve komünist sistem kökLeri dışarda oLan,miLLetimizin bunyesine uymayan,inançsız,batı güdümündeki bir düşünceden kaynakLandığını kendisi biLe ikrar etmektedir..Yani müsLüman Türk HaLkı kendi dinamikLerini bırakıp bir batı tarzı mucadeLeye katıLımını istemek de bir nevi sömürgeciLik;bir nevi küLtür emperyaLizmi şakşakçıLığı ve taraftarLığı anLamına geLir..Yani uLkemizde bir batı hegemonyası taraf var..bu taraf ikiye ayrıLmış;iki koLLu: biri sağcı-kapitaList-LiberaL-miLLiyetçi bir çizgide buLunmakta;diğeri ise soLcu,devrimci,komünist,dinsiz,inançsız bir kuLvarda koşuyor...Bu ikisi de batının aramıza soktuğu fitne ve karıştırma hareketleridir,düşünceleridir..MiLlet ise kendi görüşünde,inancında,düşünüşünde ve küLtüründedir..Bu iki akım da miLLetin öz yaşam şekLini,dinini,inancını ve küLtürünü değiştirmek,dönüştürmek,bi yerLeri takLit etmek amacındadır..MiLLetimiz ise bu zincirden kendi özüne,kendi bin yıLLık görüşüne dönerek,sahip çıkarak,İstikLaL Harbi günLerindeki zihniyetine dönerek bu badireden çıkacaktır..Gerisi boş yani...
Alıntı:
Din halkın afyonu bu sözde ona değil lenine aittir. kendisi hiç bi zaman dini bi söylemde bulunmamıştır.
evet kendisi dini afyon gören,din karşıtı,dindarlara ve inançlı kesime buyuk eziyetler etmiş,parmaklarından kan damlayan Lenin ve stalin'in zihniyeti uğrunda mucadeLe vermiş;bu yoLda örgütler kurmuş;bu sapık ve batıL ideoLojiyi bu müsLüman üLkeye de egemen kıLmaya azmetmiş bir kişidir..Bu inancında da dürüst ve samimidir..Ki bu ugurda canını dahi feda etmiştir..Ama başka kültürler ugrunda mucadele edenlerden;başka inanışlar ve düşünüşlere kul ve köle olan;bu milletin,kendi anasının ve babasının öz kültür ve degerlerinden kopmuş,hatta o konuda en ufak bir meyli bile görülmemiş bir kişiyi neden önder ve örnek alsın ki bu müsLüman miLletin müslüman evlatları? Sadece 6.FiLoya karşı oLmak kurtarır mı onu? Sadece emperyalizmin bir koluna karşı olmak ona bu kadar paye vermeye yeterli mi? Mümkün değiL bu....diye düşünüyorum..saygılar sunuyorum...

Halk İçinde Muteber Bir Nesne Yok Devlet gibi..
Olmaya Devlet Cihanda Bir Nefes Sıhhat gibi..
Kanunî Süleyman
seckince Çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla