Yalnız Mesajı Göster
Eski 12-02-2007, 03:28 PM   #17 (permalink)
Üye Bilgileri
geshu.
Kalfa

geshu. kullanıcısının avatarı

Giriş: Jun 2006
Rep Gücü: 2297
Rep Puanı : 227973
Rep Seviyesi: geshu. Repstargeshu. Repstargeshu. Repstargeshu. Repstargeshu. Repstargeshu. Repstargeshu. Repstargeshu. Repstargeshu. Repstargeshu. Repstargeshu. Repstar
geshu. kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla geshu. kullanıcısına Yahoo aracılığı ile mesaj yolla Send a message via Skype™ to geshu.

amerikan yandaşlığı ne zamandan beri kutsal cihat olmuş ki ? işte bu din sömürücülüğüdür! sence nedir seçkince? 6.filoyu desteklemeyle dini bi bağlantı göremiyorum ben.deniz müslüman değildir ama bunu hiç bi zaman belirtmemiş kimsenin inancınıda sorgulamamıştır.Din halkın afyonu bu sözde ona değil lenine aittir. kendisi hiç bi zaman dini bi söylemde bulunmamıştır. sadece öldükten sonra dini merasim istemediğini söylemiştir.ki zaten denizin ölümünden en çok etkilenen de infazı izleyen imamdır! çünkü denizin infazı 2-3 dk sürecekken tam yarım saat can çekişti.sebebide inançlı olan cellatın çift düğüm atmıştır.yani bunu demek istiyorum.birinin gerçekten insan olması için inancı değil kişilği sorgulanmalı.deniz asla halk üzerinden baskı yapacak biri değildi.
pkk hakkında diğer sayfada söyleyeceğimi söyledim ben thko ile pkkyı kıyaslamam!
geshu. Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla