Yalnız Mesajı Göster
Eski 12-01-2007, 21:13   #1 (permalink)
Üye Bilgileri
TheLucifer
Yeni Üye

Giriş: Oct 2007
Rep Gücü: 0
Rep Puanı : 25
Rep Seviyesi: TheLucifer Yeni Repci
Kalp Hem Siten Olsun Hem de Para Kazan

Bedava site/blog sahibi olmanıza olanak sağlayan Inube DELİRDİ. Artık üyelerine para dağıtıyor.

Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz...

Yukarıdaki adresten girip hemen üye olup bedava site sahibi olabilirsiniz. Hem blog, hem fotograf albümü hem de misafir defteriniz oluyor aynı sitede.

Normal üye olunca sitenizde kesinlikle bu tip diğer siteler gibi reklam falan görünmüyor.

Gelir paylaşımı menüsünden programa katılıyorsunuz ve sitenize reklamlar ekleniyor. Ama öyle diğerleri gibi rahatsız edici reklamlar değil. Ve en önemli özellik ise SİZ BU REKLAMLARDAN PARA KAZANIYORSUNUZ.

Hesabınızdaki para 25$ olunca banka hesap bilgilerinizi girip paranızı banka havalesiyle alıyorsunuz. Ne bir kesinti ne başka birşey.

Adamlar kesinlikle güvenilirler. Türkçe Almanca ve İngilizce desteği ile uluslarası hizmet veren Inube, Yeacon Ltd. Şti.'ne ait. Yani bir Türk şirketi. Türk bankalarını dolayısıyla destekliyor ve Türkiye'ye ödeme yapılmaması gibi bir olay söz konusu değil.

Kesinlikle tavsiye ediyorum ve bu adamlara dabi dabi, hadi lenn diyenleri eshefle kınıyor bu yenilik karşısında ohha falan oluyorum

Inube'u da öpüyorum :P

TheLucifer Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

TheLucifer Kullanıcısına Teşekkur Edenler
aşksız48 (02-13-2008)
Sponsored Links