Yalnız Mesajı Göster
Eski 11-28-2007, 07:38 PM   #8 (permalink)
Üye Bilgileri
geshu.
Kalfa

geshu. kullanıcısının avatarı

Giriş: Jun 2006
Rep Gücü: 2251
Rep Puanı : 223371
Rep Seviyesi: geshu. Repstargeshu. Repstargeshu. Repstargeshu. Repstargeshu. Repstargeshu. Repstargeshu. Repstargeshu. Repstargeshu. Repstargeshu. Repstargeshu. Repstar
geshu. kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla geshu. kullanıcısına Yahoo aracılığı ile mesaj yolla Send a message via Skype™ to geshu.

BU KONUYA YORUM YAPMAK İÇİN HEMEN ÜYE OLUN
170.000 UYE YORUMLARINIZI OKUSUN

Alıntı:
seckince tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
yoo..onu kasdetmedim çelişki dediğimde..demek istediğim şu: Yani dinsiz ise bir marksist..ama bir komünist inançlı da olabilir deyince burası kesinlikle çelişkidir..eğer bu iddiada bulunursa bi marksist bu zaten samimiyetsiz bi kişi demektir..

şimdi bugün müslümanım diye geçinen bi çok insan var: mesela senin de dediğin gibi marksist olan ama hem de müslüman oldugunu iddia edenler var..yine laik yani dinden ayrı ama yine müslüman oldugunu iddia edenler var...Tayyip bey zihniyetinde olup,muhafazakar ,işbirlikçi,batının güdümündeki,ılımlı,light(Layt okunur) müslümanlar var...Şimdi bu sahte İslamın temsilcilerini Deniz Gezmiş'le karşılaştırıp da ona bi haklılık payı çıkaracaksan diyecek bir şeyim yok..ama ben İSlam penceresinden bakıyorum..
EzcumLe bir sahte İsLam var ve o yoldakiler var;bi de gerçek İsLam ve bunu isteyen hakiki müslümanlar var..aslında seninle benim dediklerimde bi çelişki ve karşıtlık yok..dikkatli okursan...selamlar,saygılar sunuyorum..

Alıntı:
Bizler, dünyadaki milyonlarca insan için tarifsiz bir sefalet, hastalık, zulüm ve ölüm anlamına gelen böyle bir sisteme karşı mücadeleyi desteklemenin, insancıl olan herkesin görevi olduğuna inanıyoruz. Milliyetine, derisinin rengine ya da dinsel inançlarına bakmaksızın her ilerici insanın mücadeleye katılmasını içtenlikle kabul ederiz. Marksistlerle Hıristiyanlar, Müslümanlar ve diğer gruplar arasında bir diyalog fırsatını da memnuniyetle karşılarız.
marksist tutum aynen böyle der.

Alıntı:
Herkes istediği dini izlemek ya da dinsiz, yani kural olarak bütün sosyalistler gibi ateist olmakta tamamen özgür olmalıdır. Vatandaşlar arasında dinsel inançları nedeniyle ayrım yapılmasına kesinlikle göz yumulamaz. Resmi belgelerde bir vatandaşın dininden söz edilmesine de son verilmelidir. Kiliseye ve dinsel kurumlara hiçbir devlet yardımı yapılmamalı, hiçbir ödenek verilmemelidir. Bunlar, devletten tamamen bağımsız, aynı düşüncedeki kişilerin oluşturduğu kurumlar niteliğinde olmalıdır. Ancak bu isteklerin kesinlikle yerine gelmesi halinde, kilisenin devlete Rus vatandaşların ise kiliseye feodal bağımlılıklarının sürdüğü, (bügüne kadar ceza yasalarımızda ve hukuk kitaplarımızda yer alan) engizisyon yasalarının var olduğu ve uygulandığı, insanları inançları ya da inançsızlıkları nedeniyle cezalandırdığı, insanların vicdan özgürlüğünü baltaladığı ve kilisenin şu ya da bu afyonlamasıyla hükümetten gelir ya da mevki sağladığı utanç verici geçmişe son verilebilir. Sosyalist proletaryanın modern devlet ve modern kiliseden istediği, kilise ile devletin birbirlerinden kesinlikle ayrılmasıdır.
leninde bunları söylemiştir.yani müslüman diye yahudi diye kimseye sen bizden değilsin dememişlerdir. bunu demek istedim ben

bende saygılarımı sunuyorum seçkince aynı fikirlerde olduğumuza sevindim teşekkürler...

''bayraklarımıza ve şehitlerimize ant olsun ki zaferi biz kazanacağız''
''ölüm orucu yeniden doğmaktır..''
''ve ben bu gücümle bir kez daha haykırıyorum! halkıma layık olacağım, yoldaşlarıma layık olacağım..''
''yaşamış sayılmaz zaten, yurdu için ölmesini bilmeyen..''
geshu. Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla