11-28-2007, 19:30
|
#7 (permalink)
|
|
|
Alıntı:
|
peki marksist-leninist bir örgüt olan PKK terör örgütümüdür sizce?
|
kendileri rüzgarın yönü değişti diye flamalarındaki orak çekiç amblemini kaldırabilecek kadar niteliksizdir.ayrıca emperyalizme köle olmuşlardır.amerika gibi emperyalis bi devletle işbirliği halindedirler.devrimci mücadele emperyalist sisteme karşıdır.ayrıca kendileri kürt milliyetçiliği yapmaktadırlar...yani onların kendilerini marksist olarak görmesi önemli değildir marksizmin onları marksist olarak görmesi önemlidir!!!
Alıntı:
|
düşünceleri için ölüme gidebilen tek kişi o değildir,dursun önkuzu,ruhi kılıçkıranları hatırlatmak isterim.
|
ben tek kişi odur yada başkası yapmamıştır demedim ki
Alıntı:
|
evet doğru,ailesi onun böyle dinsiz olması için değil, okuyup adam olsun diye üniversiteye göndermiştir
|
halkı için mücadele vermiştir.daha ne olsun adam gibi adam işte.siz insanları müslümandı hirstiyandı inançlıydı inançsızdı diye yargılarmısınız? benim haddime değilde onun için sordum
Alıntı:
gizli yapmasına gerek yoktu çünkü o zamanlar hem kendisi müsbet bir ailenin evladı idi, hemde böyle şeyleri hayır sayan bir kişilikti.
|
gizli yapmak derken haber vermedi demek istedim yani bunları anlatıp gurur duyan biri değildi.ailesinin ona hayranlık duyması için değil yapmak istediği için yapmıştı...
Alıntı:
|
kominizmi (proletarya) anlatan kitaplarda baskının olmadığı anlatılır ama teoridedir. En kral baskı kominizmdedir. Umarım bunu ilerleyen yıllarda anlarsın. Anlayan (geçte olsa) çevremde çok kişi vardır.
|
olabilir...benim çevremdede hala destekleyen insanlar var...
''bayraklarımıza ve şehitlerimize ant olsun ki zaferi biz kazanacağız''
''ölüm orucu yeniden doğmaktır..''
''ve ben bu gücümle bir kez daha haykırıyorum! halkıma layık olacağım, yoldaşlarıma layık olacağım..''
''yaşamış sayılmaz zaten, yurdu için ölmesini bilmeyen..''
|
|
|