Yalnız Mesajı Göster
Eski 11-28-2007, 20:22   #6 (permalink)
Üye Bilgileri
seckince
Banned

seckince kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2007
Blog Başlıkları: 14
Rep Gücü: 0
Rep Puanı : 65540
Rep Seviyesi: seckince Repstarseckince Repstarseckince Repstarseckince Repstarseckince Repstarseckince Repstarseckince Repstarseckince Repstarseckince Repstarseckince Repstarseckince Repstar
Varsayılan Gerçek İsLam!!! Sahte İsLam!!

Alıntı:
geshu. tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
çelişki yokki marksizm materyalisttir deniz gezmişde doğru orantılı olarak dinsizdir burda çelişki yok yani seçkince

inançlı biri demedim ben bugün müslümanım diye geçinen insanlardan daha düzgündü demek istedimyani inancı kendine hepimizinki kendimize ben deniz bu yönde baskı yapıcak bi insan değildi demek istedim
yoo..onu kasdetmedim çelişki dediğimde..demek istediğim şu: Yani dinsiz ise bir marksist..ama bir komünist inançlı da olabilir deyince burası kesinlikle çelişkidir..eğer bu iddiada bulunursa bi marksist bu zaten samimiyetsiz bi kişi demektir..

şimdi bugün müslümanım diye geçinen bi çok insan var: mesela senin de dediğin gibi marksist olan ama hem de müslüman oldugunu iddia edenler var..yine laik yani dinden ayrı ama yine müslüman oldugunu iddia edenler var...Tayyip bey zihniyetinde olup,muhafazakar ,işbirlikçi,batının güdümündeki,ılımlı,light(Layt okunur) müslümanlar var...Şimdi bu sahte İslamın temsilcilerini Deniz Gezmiş'le karşılaştırıp da ona bi haklılık payı çıkaracaksan diyecek bir şeyim yok..ama ben İSlam penceresinden bakıyorum..
EzcumLe bir sahte İsLam var ve o yoldakiler var;bi de gerçek İsLam ve bunu isteyen hakiki müslümanlar var..aslında seninle benim dediklerimde bi çelişki ve karşıtlık yok..dikkatli okursan...selamlar,saygılar sunuyorum..

seckince Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla