Alıntı:
makifozcan tarafından gönderildi
Teröriste af çıkarmamızı talep eden AB-D ve onun içerideki uşakları madem bizden af istersiniz o halde;
Sizlerde EL-KAİDE, HAMAS, ÇEÇEN GRUPLAR ve daha da önemlisi usama bin ladin için af talep etsinler ve affedilsinler. Bu çifte standartı yüzlerine çarpmak lazım. Bu kadar aciz devlet değiliz herhalde. Bu kadar soysuz hiç değiliz.
|
Amma yaptın be makif!!! HAMAS iLe pkk'yi bir tuttun ha? Seni kınıyorum!!! demek Çeçen gurupLAr he? o insanLar işgalcilere karşı vatanlarını savunan özgürlük savaşçılarıdır...pkk öyle mi yani? Ağzınızdan çıkanı kulağınız duysun yahu!!!! pkk ırkçı emperyalistlerin uşağı olan.hatta piyonu olan bi bölücü örgüt..Hatta pkk'nin MİT tarafından kurdurulan bir taşeron ve manüple edici bi yapılanma oldugu da biliniyor..ÖcaLan'ın bi zamanlar MİT'in kadrolu ve maaşlı bi elemanı olduğu da malumdur..Yani tutuyorsunuz amerikan ve siyonist ağzıyla konuşuyorsunuz...Ya bu yanlışınızı düzeltin ya da siz de amerikan işbirlikçileri gibi özgürlük düşmanı olmuş olursunuz...(NOT:
Burda gurur yapıp da bana laf ile üstün gelmek için şimdi bi takım cevaplarla laf yetiştirmeye çalışmanıza gerek yok..Ben sizi olgun bir düşünce sahibi olarak biliyorum..Yaptıgınız yanlışı kabul edecek ve bundan vazgecebilecek bir tevazuda oldugunuzu biliyorum..inşallah yanılmıyorumdur....)