Yalnız Mesajı Göster
Eski 11-24-2007, 09:07   #8 (permalink)
Üye Bilgileri
ASİ MuSuSi
Forumcu

ASİ MuSuSi kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2007
Rep Gücü: 459
Rep Puanı : 45660
Rep Seviyesi: ASİ MuSuSi Repin EfendisiASİ MuSuSi Repin EfendisiASİ MuSuSi Repin EfendisiASİ MuSuSi Repin EfendisiASİ MuSuSi Repin EfendisiASİ MuSuSi Repin EfendisiASİ MuSuSi Repin EfendisiASİ MuSuSi Repin EfendisiASİ MuSuSi Repin EfendisiASİ MuSuSi Repin EfendisiASİ MuSuSi Repin Efendisi

ee dağa çıkana kadar aklı nerdeydi ???
dağa çıkmadan önce siyasetle çözücem dedi de bizler yok sen hiç bi şeyi halledemezsin dağa çık askerimizi öldür mü dedik
bırakın bu demokrasi adı altında her bölücülüğe göz yuman yaklaşımları .
dediğin adamlar düpedüz ruh hastası insanlar tanımadığı insanları öldürecek kadar vicdansızlar bana terörün açıklamasını yapmayın,bi yığın dolduruluşa getirilmiş hayatını vermek için yer arayan bunu da en iyi terörle yaparım herhalde deyip hayattan pek beklentisi olmayan insanları eğitip birilerinin üstüne salmak kimlik savaşı ya da özgürlük savaşı filan değildir .
bu ülkede kürtlerin giremediği sektör yapmadığı iş mi var,kürt cumhurbaşkanımız başbakanımız bile çıktı !!
yani öyle eline silah alıp benim canımı ciğerimi yakan adam ondan sonra gelip demokrasi ve özgürlük için yaptık demesine inanacak değilim .
sen kalk bu ülkenin ekmeğini ye bu ülkenin eğitimiyle yetiştirilir,ondan sonra kalk bu ülkeye silah çek işte o zaman bu ülkeye silah çekmişsen sen ölümü haketmişsindir !!!

İsim Neydi Çıkaramadım
ASİ MuSuSi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla