Konu: Noiro ?????
Yalnız Mesajı Göster
Eski 11-23-2007, 22:51   #7 (permalink)
Üye Bilgileri
bilj
Bağımlı Üye

bilj kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2007
Rep Gücü: 175
Rep Puanı : 17297
Rep Seviyesi: bilj Eski Repcilerdenbilj Eski Repcilerdenbilj Eski Repcilerdenbilj Eski Repcilerdenbilj Eski Repcilerdenbilj Eski Repcilerdenbilj Eski Repcilerdenbilj Eski Repcilerdenbilj Eski Repcilerdenbilj Eski Repcilerdenbilj Eski Repcilerden

vallah bacim tehesuf ederim ..surda ben duruken ELLERDEN yardim umman beni cok acayip bi sekilde rahatsiz etti bilmis ol

ben senin hafizani kisaca yerine getiriyim:
sen saat 15h45 ,gunlerden 31 cuma(mubarek gun),aylardan austos vede yillardan 1989 dunyaya ve aileye tesrif eden bi sahissin...

yavas yavas hatirlar gibisin ...

en sevdigin seylerden baslayayim bari :
1-vallah yemek olarak ,herseyi yiyosun(cok istahlisin MASHALLAH)
2-arkadaslarindan sayabilecegim cok fazla var ama su ikisi kacinilmaz:Mariata & Allison
3-okulda neler yasadigini bana anlatmaya bayiliyosun(nedenini bilemiyorum )
4-senin en sevdigin ama benim gicik aldigim seylerden bitanesi BENI SINIR ETMENDIR Allahiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

dugunlerde oynamaktan nefret edersin,etek giymektende nefret edersin(benim gibi ),seni sinir etmemden nefret edersin.

arada mustafayi pataklarsin(mustafa kim dersen kucuk erkek kardesindir bilmis ol)

yorumladaki anlastigin arkadaslar mess_out vede capella.s'tir bilmis ol

sonra baktigin diziler:kurtlar vadisi pusu,bicak sirti
baktigin talk show:beyaz,arada haciyatmaz

kadin programlardan nefret edersin

msn vazgecilmezin

neyse yawwwww sen bi ara yanima gel anlatirim,uzakta deilim iki adim otedeyim,insanlarida yorma bosu bosunaaaaa....gicik isteeeee....

...
bilj Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla