Yalnız Mesajı Göster
Eski 11-21-2007, 12:16 PM   #7 (permalink)
Üye Bilgileri
eLeS
..dσ..·ღ·..FB..·ღ·..dσ..

eLeS kullanıcısının avatarı

Giriş: Jul 2006
Blog Başlıkları: 5
Rep Gücü: 2894
Rep Puanı : 288366
Rep Seviyesi: eLeS RepstareLeS RepstareLeS RepstareLeS RepstareLeS RepstareLeS RepstareLeS RepstareLeS RepstareLeS RepstareLeS RepstareLeS Repstar

BU KONUYA YORUM YAPMAK İÇİN HEMEN ÜYE OLUN
170.000 UYE YORUMLARINIZI OKUSUN

Alıntı:
VicToR tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Sen kimsin bilmiyorum ama... senin için iyi biri diyebilirim...

~~
Teşekkür ederim VicToR.. Çok fazla tanımamanız normal çünkü açtığım 123 konunun en az 100ü üye olduğum zaman 1 haftada açtığım konular.. Yani bu 1,5 sene içinde aktif biriydim diyemeyeceğim (((Günah mı çıkartıyorum ne..)))

Alıntı:
MaRWiN tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Eveett geldik eLeS i yorumlamaya Didemle ilk kez istanbul buluşmasında tanışmıştık fazla konuşma imkanımız olmadı ama olsun 2 yıldan fazla zamandır tanırım iyi bir Kerim [Mic Rap] hayranıdır gerçi yaptığı rap müziğemi yoksa Kerim in tipinemi hayran çözemedim 1 ay önce forumumuzun başına gelen talihsiz olayda desteğini hiç esirgemeyen üyelerden sağolsun aynı zamanda trakyalı beni üvey pomak yapmaya çalışıyo Bende eLeS böyle işte Didemcim herşey gönlünce olsun seni seviyoruz trakya güzeli
Evet İstanbul buluşmasında tanıştık ama o masanın bi ucunda ben masanın bi ucunda olunca konuşmak gibi bi durum söz konusu olamadı Evet bak iyi bir Kerim [Mic Rap] hayranıyım. Ama bunun suçlusu ben değilim, Ayberk Aramızdaki şarkı alışverişi o dönem tavan yapmıştı ve bana bi şarkısını atmıştı.. Bu çocuğun ilk sesi beni fena halde çekti.. Nedendir bilmiyorum Tipine gelince.. ımmm.. şeyy.. kem küm.. ya üf yok öyle bişey.. Sana öyle gelmiş Önder Evet o konuda foruma desteğimi esirgemem çünkü adminlik yaptığım bi ünlünün sitesi var ve o site de yakın zamanda benzer bir problem yaşadı ve aylarca nasıl eski haline getircez diye uykularımız kaçmıştı.. Jackal'ın geçirdiği uykusuz geceleri ve bi noktadaki isyanını çok iyi anlayabiliyorum.. Trakyalıyım evet Önder.. Önder.. Önder.. Allah cızırtını vermesin Önder, hala gülüyorum bi konuya, çenem ağrıdı artık, anladın sen Seninde herşey gönlünce olsun üvey pomak'ım benim

Alıntı:
SUHUTLU tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
SEn benimsin hayal gözlüm
bu yarinlar senin icin
sensiz olmaz asla olmaz ben senden hic ayrilamam ki

bu sarkıyı sana armagan ediyorum canım
Ooooooo 1 sevecen insan
cana yakın , muhabbeti iyi , guzel tatlı ,katılımcı ,iyi kalpli ,Olgun dusuncelere sahip aynı zamanda beni tanıyan
sevdigim bi üYE

simdilik bu kadar !
Öncelikle düşüncelerin için teşekkür ederim Halil.. Hani ne yazsam buna cevaben diye düşünüyorum da bulamadım bişey Ama sanırım empati yapmayı seviyorum ve canayakınlıkta memleketten kaynaklanıyor sanırım.. Eheh.. Arkası yarın yani

Alıntı:
oĞuZzZ tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
oooo didem ablamda burdaymıs
didem ablacım seni nasıl anlatsam bilmiyorum
kelimeler yetmes seni anlatmaya
o kadar iyisin ki,kalbin o kdr temizki herkesi kendine cekiyorsun benide cektın seviom seni cnm ablam
benim için cok değerlisin
sen mutlulugu en cok hakedenlerden birisin...!!
sen anlatılmaz yasanırsın be güzel aßlam
bana miniğim demen o kdr hosuma gidiyorki bilemezsin...
iyiki tanımısım cnm ablacım seni
iyiki varsın
en güvendıgım insanlardan birisin...
herseyimi anlatırım yani sana biliyorsun.....
işte böle abla iyiki tanısmısız...
hersey gönlünce olsun
güzel aßlacım benım....
mutlu ol
Oğuzum, miniğim zaten ne yapsam, ne konu açsam buluosun hemen, senden de bişey saklanmıyor Aslında ben seni kendime çekmedim de sen beni kendine çektin miniğim.. Şeytan tüyü mü var sende hem çok sinir hem de çok şirinsin.. Ben de seni seviyorum canım benim, sen de benim için değerlisin. Bana güvenmene sevindim.. Senin de herşey günlünce olsun miniğimm.. kendine hep cici bak

Alıntı:
Earth 2150 tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Arada karşılaşıyoruz.
İyi birisi olarak biliyorum.
Birgün tanışırız inş.
Herşey gönlünce olsun..
O zaman öncelikle merhaba diyelim sana Böylelikle tanışmış olduk Evet arada bir karşılaşıyoruz ama son zamanlarda maksat muhabbet ve fan club'da görüyorum seni.. Seninde herşey gönlünce olsun.. Teşekkür ederim düşüncelerin için..

kendini bi b.. zannedenler, aslında tam da zannettiğiniz gibisiniz!!..
eLeS Çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla