Alıntı:
VicToR tarafından gönderildi
Sen kimsin bilmiyorum ama... senin için iyi biri diyebilirim...
~~
|
Teşekkür ederim VicToR.. Çok fazla tanımamanız normal çünkü açtığım 123 konunun en az 100ü üye olduğum zaman 1 haftada açtığım konular.. Yani bu 1,5 sene içinde aktif biriydim diyemeyeceğim

(((Günah mı çıkartıyorum ne..)))
Evet İstanbul buluşmasında tanıştık ama o masanın bi ucunda ben masanın bi ucunda olunca konuşmak gibi bi durum söz konusu olamadı

Evet bak iyi bir Kerim [Mic Rap] hayranıyım. Ama bunun suçlusu ben değilim, Ayberk

Aramızdaki şarkı alışverişi o dönem tavan yapmıştı ve bana bi şarkısını atmıştı.. Bu çocuğun ilk sesi beni fena halde çekti.. Nedendir bilmiyorum

Tipine gelince.. ımmm.. şeyy.. kem küm.. ya üf yok öyle bişey..

Sana öyle gelmiş Önder

Evet o konuda foruma desteğimi esirgemem çünkü adminlik yaptığım bi ünlünün sitesi var ve o site de yakın zamanda benzer bir problem yaşadı ve aylarca nasıl eski haline getircez diye uykularımız kaçmıştı.. Jackal'ın geçirdiği uykusuz geceleri ve bi noktadaki isyanını çok iyi anlayabiliyorum..

Trakyalıyım evet

Önder.. Önder.. Önder.. Allah cızırtını vermesin Önder, hala gülüyorum bi konuya, çenem ağrıdı artık, anladın sen

Seninde herşey gönlünce olsun üvey pomak'ım benim
Alıntı:
SUHUTLU tarafından gönderildi
SEn benimsin hayal gözlüm
bu yarinlar senin icin
sensiz olmaz asla olmaz  ben senden hic ayrilamam ki
bu sarkıyı sana armagan ediyorum canım
Ooooooo 1 sevecen insan
cana yakın , muhabbeti iyi , guzel tatlı ,katılımcı ,iyi kalpli ,Olgun dusuncelere sahip aynı zamanda beni tanıyan
sevdigim bi üYE
simdilik bu kadar !
|
Öncelikle düşüncelerin için teşekkür ederim Halil.. Hani ne yazsam buna cevaben diye düşünüyorum da bulamadım bişey

Ama sanırım empati yapmayı seviyorum ve canayakınlıkta memleketten kaynaklanıyor sanırım.. Eheh.. Arkası yarın yani
Alıntı:
oĞuZzZ tarafından gönderildi
oooo didem ablamda burdaymıs 
didem ablacım seni nasıl anlatsam bilmiyorum
kelimeler yetmes seni anlatmaya
o kadar iyisin ki,kalbin o kdr temizki herkesi kendine cekiyorsun benide cektın  seviom seni cnm ablam 
benim için cok değerlisin
sen mutlulugu en cok hakedenlerden birisin...!!
sen anlatılmaz yasanırsın be güzel aßlam 
bana miniğim demen o kdr hosuma gidiyorki bilemezsin... 
iyiki tanımısım cnm ablacım seni 
iyiki varsın
en güvendıgım insanlardan birisin...
herseyimi anlatırım yani sana biliyorsun.....
işte böle abla iyiki tanısmısız... 
hersey gönlünce olsun
güzel aßlacım benım....
mutlu ol 
|
Oğuzum, miniğim zaten ne yapsam, ne konu açsam buluosun hemen, senden de bişey saklanmıyor

Aslında ben seni kendime çekmedim de sen beni kendine çektin miniğim.. Şeytan tüyü mü var sende hem çok sinir hem de çok şirinsin.. Ben de seni seviyorum canım benim, sen de benim için değerlisin. Bana güvenmene sevindim.. Senin de herşey günlünce olsun miniğimm.. kendine hep cici bak
Alıntı:
Earth 2150 tarafından gönderildi
Arada karşılaşıyoruz.
İyi birisi olarak biliyorum.
Birgün tanışırız inş. 
Herşey gönlünce olsun..
|
O zaman öncelikle merhaba diyelim sana

Böylelikle tanışmış olduk

Evet arada bir karşılaşıyoruz ama son zamanlarda maksat muhabbet ve fan club'da görüyorum seni..

Seninde herşey gönlünce olsun.. Teşekkür ederim düşüncelerin için..