11-18-2007, 13:59
|
#7 (permalink)
|
|
|
Alıntı:
seckince tarafından gönderildi
ben akp'ye oy verdiysem veya bi başka işbirlikçi partiye oy verdiysem ellerim kırılsın..böyle yasaklamalarla falan yapılan hatalar ortadan kaldırılamaz..yeniçeri zihniyetinde ısrar etmek demek;yeniçeriliğn sonunu da kabullenmek demektir..Ya adam gibi miLLetinin emrinde ordu olunacak ya da yeniçeri zorbalığının sonu neyse o sonLarını bekLiyecekLer..KendiLeri de şakşakçıLarı da..
Benim aklıma gelen bazı hususlar var..şöyle yazmışım..olamaz da değil yani..
Yani acaba kerkük ve MusuL ile ilgili bir gündem ve niyet mi kuruldu..Yani bu gündem için çok güçLü bi gerekçe Lazım..O gerekçe ise DağLıca Baskını ayarında hatta daha da kuvvetLi bir oLay oLmaLıdır..akLıma geLen böyLe şeyLer var Yani..Yani bazı askeri karar merkezlerinin böyle işleri vardır..11 EyLüL gibi..Afganistan'ın Irak'ın işgalinin gerekçesi için çok kuvvetli bi gerekçe lazımdı di mi? Acaba diyorum 250000 kişilik bir orduyu oraya yığdıran sebeb sadece bi kaç baldırı çıplaktan muteşekkil pkk mıydı? Acaba abd ve İsraiL de bu pLanın içinde mi?Yoksa aslında abd İran'a karşı bi yandaş güç mü ayarlıyor kendine? Haritanın parçaları elbet yanyana gelecektir? Aydınlarımızın işi budur işte!!! 
|
öncelikle Abd Ve israil'i muhattab alan senin hükümetin Orduyu buna karıştıramazsın ...Ordu zaten tavrını ortaya koymuştur...Ayrıca ordu Kerkük ve Musulu almak pahasına genç çocuklarımızı kanlı pusularda harcayacak zihniyetleri bünyesinde barındırmaz...sen hiç şehit cenazesinde Orduya yada Paşalarımıza isyan eden şehit yakını gördünmü..??? boşuna uğuraşma göremezsin..ama hükümete ve başımızdakilere isyan eden onlardan hoşnut olmayan hatta onlardan nefret eden şehit yakınlarının sayısı milyonları geçer...O yüzden halk kimin ne olduğunu çok iyi biliyor..Orduyu karalamaya çalışan zihniyetlerde yok değil ama şu kadarını rahatlıkla söyleyebilirim devede kulak kalırsınız..!!!

_Fazla birşey bilmene gerek yok haddini bil yeteR_
|
|
|