Türküm..Doğruyum...çalışkanım..Yasam(İLkem)....
Türkiye'de siyasi parti kuracaksan biraz düşüneceksin..Suçun yoksa biLe suç ihdas edilir hakkında..bunun için -yalan- gazete haberleri bile delil addedilir..en son geçen gün Cumhuriyet muhabirinin yaptığı açıklamaları daha doğrusu itirafları okudum da Bir Kısım Medya'dan iğrendim..Nasıl da uydurma haberleri gerçekmiş gibi veriyorlarmış..nasıl da kafalarının takıldığı kişileri linç ediyorlarmış..nasıl da bi haberi istedikleri şekle büründürüyorlarmış..Sonradan partin kapatılldıktan sonra yapacak çok şeyin kalmıyor..çünkü gideceğin tüm üst mahkemeler 'birbirini ısırmıyan' hakimlerle dolu..AİHM'e gitseniz o da kendi -sözde- demokrasisine göre ve kendi ideolojisine göre karar veriyor..Gerçi şu anda bölücülerin borsası yüksek..destekçileri çok..Gariban İsLamcıLar gibi mağdur olmazlar..Burda kapatılsa bile ağababaları onlara tazminat bile verdirtir..Çünkü tüm kanunlar ve hoşgörüsüzlükler İslamcıLar içindir bu ulkede ve AB'de..MeseLa adamın biri İngiltere'de İslam'a hakaret edeni mahkemeye şikayet etmiş..Guya inançlara saygılılar ya...ahkam kesiyorlar ya orda burda..Adama mahkeme kararında demişler ki:Bizim kanunlarımıza göre bi tek Hristiyanlığa ve Hz.İsa'ya hakaret etmek suçtur ve yasaktır..Bilirsiniz biz de yakın zamanlara kadar bi tek Atatürk'e hakaret etmek suç sayılıyordu şurda 15-16 sene öncesine kadar..sonra Allah ve inançlara hakaret ve sövmek suç sayıldı bi kanunla..neyse konuyu dağıtmayalım:Ulkemizde siyaset yapmak zor zenaat..Her şeyi göze alacaksın bu ulkede..Önce izin verilir snra da gunah keçisi yapılır..dikkat etmek lazım..dikkat etmek lazım..Aman ben de Atatürkçüyüm..Ben de Cumhuriyetçiyim..Ben de demokrasi ve Laiklik taraflısıyım..Ben de bölücülere karşıyım hatta düşmanım..ben de irticaya karşıyım..Türküm doğruyum ,çalışkanım..Yassam(Yenisi İLkem)...Amentü BiLlahi Ve MeLaiketihi....Yok bu yoktu di mi? Tuff yanlış oldu..Ne diyecektim?
|