Alıntı:
|
Türkiye AB ilişkileri, "İlişkileri geliştirmeme", "Türkiye'yi oyalama", "Ne pahasına olursa olsun AB limanlarına sıkı sıkıya bağlı bir ülke haline getirme niyeti üzerine oturmuş bulunmaktadır..
|
Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz...Sayın Toskay yerden göke kadar haklıdır..YıLlardır AB bir hristiyan birliğidir diye bas bas bagırdık..Ama İslamcı çevreLer oLArak '
gericilik,irticacıLık' ithamLarıyla bastırıldık,sindirilmeye çalışıldık..Şimdi ise '
Batı Kulüp'ün ülkeyi getirdiği noktaya bakınız..hep Rumların hakları;Kıbrıs konusunda Türk düşüncelerine uzak durma;gümrük birliği konusunda dahi taraflı ve adaletsiz yaklaşımlar..Hadi bunları da geçelim..
çifte standardın açıkça dışa vurumu..Yani azınlık haklarına bu kadar duyarlısın da bu memleketin %99'u müsLüman..
Bu müslüman çoğunluğun hakları yok mu?Bu hakları kim koruyacak? Devlete bakıyorsun:'
Ben laikim' diyor..Eee AB'ye bakıyorsun umurunda değil(
zaten beklemiyorum ama açıklığa kavuşsun diye yazıyorum);ne olacak İslam İnancındaki buyuk çoğunluğun hakları? Hala katsayı sorunu var bu ulkede?Hala din ögreniminde engeller var bu ulkede?Hala Kur'an eğitimi yaşında kısıtlama var?Yani İslami olan her türLü işe bi olumsuz yaklaşım var bu ulkede..Bi yahova şahitlerine bu kadar titizlik gösterilen bi raporda bu kadar İslami konuya duyarsız kalmak ne demek oluyor?
Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz...BaşörtüLü insanlarımızın düştüğü baskı ortamı ve haksız uygulamalar ne olacak? Hiç umurlarında değiL!!
Ne demiş atalarımız:
Domuzdan post;gavurdan dost Olmaz.....