Yalnız Mesajı Göster
Eski 11-06-2007, 10:43   #29 (permalink)
Üye Bilgileri
seckince
Banned

seckince kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2007
Blog Başlıkları: 14
Rep Gücü: 0
Rep Puanı : 65555
Rep Seviyesi: seckince Repstarseckince Repstarseckince Repstarseckince Repstarseckince Repstarseckince Repstarseckince Repstarseckince Repstarseckince Repstarseckince Repstarseckince Repstar
Post MüsLüman MiLLetin ParçaLanma SaikLeri...

Alıntı:
SUHUTLU tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Aynen Öyle kardes Katılıyorum Seckincede Kalkmis Mhp Yi tasliyor ! NE Yarasi Var anlamadim ama nEysE
O zaman ErtuğruL Özkök'le yaptığı röportajı buL okuNe olursa olsun Sayın Bahçeli'nin yanlışını desteklemek zorunda ve Onu savunmak zorunda mıyız yani? kendi sözleri varröportajı varYalanlanmadı daBiz bu yönde söz vermiştik diyorNe yani? İlle de asardı o aslında diye inat etmeye ne gerek var? Ben burda sadece olan bi gerceğe işaret ediyorummhp ile bi işim olmazo da kavmiyetçilik,milliyetçilik hastalığı ile matuf milletimizin bölünmesinde bir roL almış batıL bir harekettirTutturmuş Türk de Türk diyeİslam bağı iLe birbirine bağlı bu halkı,bu müslüman milleti böyle böyle birbirine düşman eden mihraklardan biridiro 'En buyuk Türk' dedikçe bir diğeri de ' en buyuk Kürt' dedibu asabiyet cahiliye adetidircahiliye inanışıdırİslamiyette de yasaktırBenim mhp ile bi işim yok ama zihniyeti ile varzihniyetleri eleştiriyorum
Sonra Apo'nun idamı vaadiyLe gelmedi mi bahçeLi iktidara?10 Ocak 2000 tarihinde Osmaniye'de söz vermemiş miydi?Hemen ertesi gün yani 11 Ocak 2000'de yaptığı Liderler zirvesinde idamı bekletme kararına imza atmadı mı yani? Bunu niye saklamaya çalışalım ki?
Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz... Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz...Ben vereyim bu imzaların resmini'!!!Halbuki zemin musait idiHenüz bi yasak yoktuANASOL-M hukumeti bu arada idam cezasını kaldırma çalışmalarını hızlandırmıştımhp de bunlara payandalık etti işteNeden inkar edeyim ki ben bunu?Bi de yayınlanan bildiri de de ''Türk halkının yüksek menfaatlerine aykırı kullanılırsa bu durum-yani bekletilmesi- o zaman idam kararı hemen infaz edilecektir'' Yani bu imkan hep mevcut idiBahçeli'nin 25 Haziran 2002'de Hürriyet gazetesindeki röportajı da varSöz vermiştik ve imzamıza sadık kalacaktık tabii ki de diyor BAhçeLiMoratoryum ilan edilmişNeden inkar edelim ki yani?
Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz...Bugün Apo canını mhp'ye ve Sayın Devlet BahçeLî'ye borçludurO kadarŞimdi tüm bunları bırakalım efendim 2 sene sonra yapılan bi oylamadan bahsedelimorada red oyu kullanmışmışKi onu da komisyondan üyelerini çekerek gene kendi çıkartmış oluyorBu oyuna kim gelsin ki? Bu resmen adam aldatmacadır!!

Bu mesaj en son " 11-06-2007 " tarihinde saat 11:17 itibariyle seckince tarafından düzenlenmiştir.... Neden: RESİM İLAVESİ..
seckince Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla