GerçekLer ve DoğruLar Bu Kadar Mı Sahipsiz? Bu Kadar mı Garip,?
Demek ki yazdıklarım anlaşılmak istenmiyor..Anlayan anlamıştır..Yazdıklarım gayet açık..Evet oylamada mhp red oyu verdi.Peki öncesini niye hiç konuşmuyorsunuz..Orada zaten o yasanın geçeceği belliydi..Bakın buraya aktarmak istemiyorum ama BahçeLi2nin Apo'yu asmayacaklarına dair verdiği söz var..ErtuğruL ÖZKÖK ile yaptığı röportajda apaçık belli..Bakın gerekirse onu motomot buraya nakledebilirim.ama söylüyorum işte BahçeLi Apo'nun asılmayacağına dair söz verdi..Bu hususta kendi beyanı var..Sonradanki oylamada efendim red oyu vermiş..Ya ben ondan bahsetmiyorum ki..ne lafı saptırıyorsunuz..Ondan öncesi var..Astırma imkanı vardı..Astırtmadı işte....Yok efendim sonradan red oyu vermişmiş..Hiç mi okumuyorsunuz yazdıklarımı..Okumuyorsanız ne cevap yazıyorsunuz o zaman..Yani biz boşu boşuna mı yazıyoruz o kadar biLgiyi..Hem ben yeni bi polemik yaratma peşinde de değilim ki..Sadece bazı arkadaşlar bu konu hakkında detaylı bilgi sahibi olmadığını beLLi etti..Sadece açıklamak ve bu konuyu açıklığa kavuşturmak istedim...Yani maskeler düşsün..Neden zorunuza gidiyor..Ne sizi aldatsınlar ne bizi ne de türk halkını..Neyse doğrusu bilinsin...Neden gerçeklerden bu kadar kaçılıyor ki? Gerçekler bu kadar mı garip yani? Bu kadar mı sahipsiz?
|