Yalnız Mesajı Göster
Eski 07-24-2007, 11:52   #15 (permalink)
Üye Bilgileri
ReBeL bOy
Banned

ReBeL bOy kullanıcısının avatarı

Giriş: Jun 2006
Rep Gücü: 0
Rep Puanı : 189975
Rep Seviyesi: ReBeL bOy RepstarReBeL bOy RepstarReBeL bOy RepstarReBeL bOy RepstarReBeL bOy RepstarReBeL bOy RepstarReBeL bOy RepstarReBeL bOy RepstarReBeL bOy RepstarReBeL bOy RepstarReBeL bOy Repstar

Altan Öymen: KONDA'yı kutluyorum

...AKP ile CHP'nin yüzde 30 civarında oy oranıyla başa baş göründüğü araştırmalar mı doğru çıkacak, AKP'yi yüzde 40, CHP'yi 20 civarında gösteren araştırmalar mı?.. Ben değerli politikacı ve yazar arkadaşım Tarhan Erdem'i eskiden beri tanıyorum. Araştırmalarında ne kadar objektif ve dikkatli davranmaya çalıştığını bilirim. Nitekim geçmiş seçimler öncesindeki araştırmalarının çoğunun isabet derecesi seçim sonuçlarıyla ortaya çıkmıştır. Ama bu defa bu araştırmanın yanlış çıkmasını veya üç gün içinde seçmenleri etkileyerek, araştırmadaki dengelerin değişmesine katkıda bulunmasını diliyorum. (Radikal 19 Temmuz)
Altan Öymen dünkü yazısında ise şunları belirrti. "...Tarhan Erdem'in yönetimindeki son KONDA anketinin yanlış çıkmasını dilemiştim. Seçmenlerin, başta CHP olmak üzere, AKP dışı partileri ve adayları güçlendirmesinde fayda olduğunu belirtmiştim. Bu dileğim gerçekleşmedi... AKP'yi başarısı için, KONDA'yı anketindeki isabet derecesi için kutlarken..."

ReBeL bOy Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla