Yalnız Mesajı Göster
Eski 07-21-2007, 14:22   #4 (permalink)
Üye Bilgileri
uychar
| ~ EsKi FıRTıNa ~ |

uychar kullanıcısının avatarı

Giriş: Jul 2006
Rep Gücü: 651
Rep Puanı : 63996
Rep Seviyesi: uychar Repstaruychar Repstaruychar Repstaruychar Repstaruychar Repstaruychar Repstaruychar Repstaruychar Repstaruychar Repstaruychar Repstaruychar Repstar
uychar kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla

Artık Bu Dokunulmazlığa Bir Son Verilmesi Gerektiği Gün Gibi Ortada,
Kendi Oyumla Kendimin Vekilini Değil,Zırhlı Ve Benden Diplomatik Pek Çok Engelle Kendini Soyutlamış Kişiyi Seçmek İstemiyorum,Sistemin En Büyük Haksızlıklarından Biri ,

Şimdi Bu Kuşadası İhalesinde Yapılanı O Bakana Şu anda Soramamak Gibi Bir Haksızlık Ve Açık Olabilir mi ?
Bir Dönem Daha Vekil Olduğunu Düşündüğümüzde 5 Yıl Daha Geçicek E Zaten 5 Yıldan Sonrada Zaman Aşımından Bu Kişiye Kardeşim Niye Her Şeyi Ofere Satıyorsun Devlet Yönetimi Senin İşbirliği Yaptığın Kişilere Kıyak Geçme Yeri mi Diyemeyeceğim,Yarın Gitmişim Herhangi Bir Partinin Herhangi Bir Muhtemel Dokunulmaz Adayına EVET Basmışım Neyime !
Benden Siyasi Anlamda 5 Kuruş Daha Fazla Bilgisi Dahi Olamayabilen, Parti Lideri Öyle İstedi Diye Belli Bir Sıralamaya Giren, Parti Lideri Karşısında Boynu Kıldan İnce,Halk Seçene Kadar Sizin İçinizdenim Halk Seçtikten Sonra Kendini Sırça Saraylarda Ulaşılmaz Dokunulmaz,Sorgulanmaz Hale Getiren,Sonra Hakkında Fezleke Ya da Dava Raporu Veremeyeceğimiz Sorgulayamacağımız Ama Yeniden Bir Seçim Olduğunda Elimi Sıkıp Bana Çicek Veren Sonra Bir 5 Yıl Daha İşyerime Uğramayan Kişiyi Baştacı Etme Anlayışının En Kısa Özüdür Dokunulmazlık

Bence Slogan Arıyosanız En Çok İş Yapıcak Olanı Bu Sistem İçinde ,
Dokunulmazlığı, Kaldıracağım Vaatini Verip Keyfini Sürmeye Devam
Milletin Vekili Değil,Milletin Diktatörü Olmaya Devam
Saydam Değil Saddam Olmaya Devam
Olsa Gerek

İnan Değil Sana Kastım Cahille Sohbeti Kestim!!
uychar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla