Yalnız Mesajı Göster
Eski 07-21-2007, 00:09   #2 (permalink)
Üye Bilgileri
monikaasya
Üye

monikaasya kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2006
Rep Gücü: 8
Rep Puanı : 673
Rep Seviyesi: monikaasya Gelişmeye İhtiyacı varmonikaasya Gelişmeye İhtiyacı varmonikaasya Gelişmeye İhtiyacı varmonikaasya Gelişmeye İhtiyacı varmonikaasya Gelişmeye İhtiyacı varmonikaasya Gelişmeye İhtiyacı var

aynı şey bebindee başıma geldi üstelik bulaşmaya deymezz kızlardı arkadaşlrı çünkü hepsi satanistti... aramız ii ddeğil kızz ayarlamaya çalışıyolar bırakk geç bunlarıı bidee beni tehdit ediyolardı hiç umursamadım sen kavga ettiğinizde deki ben sana güveniyorum başkaları ne ders desin ne yaparsa yapsın... senin beni bu yüzden bırakmicanı biliyorum de ben yaşadım % 98 sonuç veriri güven bana ama şölede diye bilirsina rtık burama kadar geldi yeterrr ayoll eyer bana böle yapmaya devam ederlerse bu zamana kadar senin hatırın sevdiğimden katlandım ama artık olmaz gidip mahalledeki arkileri toplayıpp çokk piss dalıcam dee ben asiyim dee rockçıyım de anadoluu dee

senden uzakta kayıp cennetin kanatsız meleği olacağıma senin yanında bulunan cehennemin asasız şeytanı olamyı kabul ediyorumm...........
monikaasya Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla