Konu
:
Hayati we geçmişi..(Çokmu acı oldu ne :D)
Yalnız Mesajı Göster
07-19-2007, 03:01 PM
#
1
(
permalink
)
Üye Bilgileri
TheEnd
Yorumcu
Giriş: Aug 2006
Konuları: 127
Toplam
89
Konusuna
264
Teşekkür Edilmiştir
Rep Gücü: 105
Rep Puanı : 9845
Rep Seviyesi:
Hayati we geçmişi..(Çokmu acı oldu ne :D)
yer:çanakkale sene 1992 sabahı karlı marlı bi günde doğmuşum..doğcama pişman olmuşum
annem öyle dedi..15 gün erken doğmuşum nedir bu sabızsızzlık anlamam
annemlerde ozamanlar cahillermiş odun kömür almamışlar 15 gün warya ogün gelir alırız o gün gelir alırız die boyuna geçiştiriolarmış alsananıza erkenden hazırlık yapın ee ben geliom dimi ama
..ne desem boş
kaldıkmı ortada aç susuz
zaten ogünden belliymiş bnm sabızsız olcağım ne zaman bi iş yapsam annem hep kafama kakalar 15 gün erken doğdu bu die..hepte gıccık olurum
küçükken annemin hep saçlarını ellermişim nerden çıktısa bu artık tüm ilginç şeyler bnde zaten
ablam ozamanlar ilkokula yeni başlamış o istemiş zatn beni yoksa gelmicekmişim dünyaya
istediğine isticene pişman olmuş zatende o ayrı bi konu..
babamı annatmıom o 2.planda kaldı yazık
neyse büüdüm ettim kocaman adam oldum ama bazı huylarımdan hiç wazgeçmedim sabırsızlık konusunda mesela..
futbol oynamayı çok sewerim..5 kez ayağımı kırdım abartmıom bak walla top sewdası yedi bitirdi beni.. hala ayak sağlam deil hea..(büyünce futbol bitti arabaya el uzattık babam arabayı satmaya kalkışıo sırf bnm yüzüme
)
ilkokul bitti daha süt çocukları gibi hissederken kendimi ortaokula buldum bide bnde yabancılık war herkezle pat diye mubabbet kuramazzdım şimdi öle deelim ama ozamanları annatıom işte..
millet kaynaştı bn 2.dönemde konuşmaya başladım..şu reziliiğe bak..
neyse tam kaynaşmaya başladım bi baktım 8e geçmişim off sınıfın çekceği war hiç susmuom dır dır dır ..
neyse dırla geçen bi senin arkasından liseye geçtim al sanabi yabancılık daha allahtan bu uzun sürmedi en fazla 1-2 hafta sürdü dimi lem tolga sen bilion
şimdi ç.kale sağlık meslek lisesi anestezi bölümünde okuom..okuyo demeye bin şahit ister ama neyse çaktırmayın
yanlız liseye geçen arkdaşlar warsa hayatta tawsiye etmiorum salık mesleği
..
burdan yetkililere sesleniyorumm kurtarın beni bu okuldan
şaka bi yana sınıf arkdaşlarımı çok sewiorum.. en azından okuldan çok sewdiğim kesinde
adımı sölemeyi unutum galiba
hayati adım
neyse gene çok konuştum karaladım bişeyler umarım beğenirsiniz..
kendinize ii bakın beni unutmaınn ifindimm
paii paii
çok fazla detaya inmedim incekte bişey yok zaten
B¡ттім Tüкэиdім Aятικ ● Hачатιи Ѕоиυиа 5 каLа , GэL Dэŝэм • Gэl¡я міѕіŋ???
Bu mesaj en son " 07-19-2007 " tarihinde saat
10:00 PM
itibariyle TheEnd tarafından düzenlenmiştir....
The Following 3 Users Say Thank You to TheEnd For This Useful Post:
''CimCiMe''
(07-31-2007),
Poliganum
(07-22-2007),
ireemm08
(08-05-2007),
KmVtSnR
(08-09-2007),
MeDoGaN
(08-06-2007),
sonunu_düşün