ç: mavi bak hayatının hiç de kolay olmadığını biliyorum pek fazla birşey anlatmıyorsun ama bunu hissedebiliyorum
m: nasıl hissediyorsun,nasıl anlayabilirsin ki?
ç: anlıyorum ben de bilmiyorum ama hissediyorum.senin kalp atışlarını bile hissediyorum.hatta bazen yanımda yokken bile hissediyorum.ne zaman hızlandığını,korktuğunu,birine sarılıp ağlamak istediğini de hissediyorum.bak ben eğer istersen ağlamak istediğin zaman kucağımı açarım sana.sen istersen senin yanında olurum,hayatında olurum. mavi bak banalütfen bak ve git de.giderim o zaman sahiden bir daha hiç görmeyi birbirimizi.
m : gitme
ç : gözlerimin içine bak ve birdaha söyle
m: gitme
ç: bunun benim için ne demek olduğunu biliyorsun değil mi?bu benim için sıradan birşey değil farkındasın değil mi?titriyorsun
m: korkuyorum.benim daha önce hayatımda böyle birşey olmadı.ya kötü birşey olursa,ya yanlış birşey varsa diye korkuyorum
ç: biz istemezsek kötü birşey olmaz.birbirimize inanırsak yanlış birşey yapmayız.
m: ben sana inanıyorum
ç: ben de sana.güler
ç: günlerce böyle durabilirmişim gibi geliyor
m: ama o zaman işten atılırsın
ç: bu bizim geleceğimiz için hiç iyi olmaz
Ç : Mavi
M : Merhaba
Ç : Ne oldu napıyosun burada
M : Hiç sadece mektubu vermeye geldim
Ç : Daha iyi görünüyosun... Kolye bile takmışsın...
M : Sağol! Ben gidiyim
Ç : Okumamı beklemiycekmisin?
M : Yooo hayır! ( Çınarın eline dokunur ) ben olmadan okusan daha iyi
Ç : İyi sen öle bi karar verdiysen artık değiştirmek imkansız biliyorum... Tamam o zaman güle güle
M : Hoşcakal
**Koray:ee Sonra
çinar: Sonrasini Hatirlamiyorum Kirdik Herhalde Herifin Burnunu
K: Hala Anlamiyorum Yaa. Yani Aylin O Adamla Napiyo Ne Işi Var Anlamiyorum Yani
ç: Umrumda Değil. Tek Istediğim Aylin Bir An önce Hayatimdan çiksin. Etrafimda Yalan Malan Istemiyorum Artik. Beyaz Bi Sayfa Derlerya ööle Işte
K

enin Durumunda Mavi Bi Sayfa Demek Lazim Herhalde.
Bu Kizdan Bahsedince Senin Suratin Değişiyo Haa.bööle Bayaği Ii Bi Adam Olmuşsun
ç: Abi Ben Hayatimda Bööle Bir Kiz Görmedim. Su Damlasi Gibi,demir Gibi Ne Bilim Işik Gibi.
K:allah Allah. O Son Damlayi Sana Biraz sıkı Koydum Ben Galiba Yaa