Yalnız Mesajı Göster
Eski 07-17-2007, 09:53 AM   #28 (permalink)
Üye Bilgileri
Lal-ü Aşk
Çırak

Lal-ü Aşk kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2006
Konuları: 1805
Toplam 1,536 Konusuna 4,364 Teşekkür Edilmiştir
Rep Gücü: 972
Rep Puanı : 96036
Rep Seviyesi: Lal-ü Aşk RepstarLal-ü Aşk RepstarLal-ü Aşk RepstarLal-ü Aşk RepstarLal-ü Aşk RepstarLal-ü Aşk RepstarLal-ü Aşk RepstarLal-ü Aşk RepstarLal-ü Aşk RepstarLal-ü Aşk RepstarLal-ü Aşk Repstar

Allah'ım! Eğer benim ismimi Levh-i Mahfv ve Isbat'ta şakîler (tahlihsizler, kötüler) divanına yazmış idiysen, onu oradan silmeni istiyorum, benden kötülük ismini gidermeni diliyorum senden. Eğer ismimi saidler (mutlular, iyiler) divanına yazmış idiysen, onu da orada sabit kılmanı diliyorum. Eğer ismimi katındaki Levh-i Mahfv ve Isbat'a mahrum bırakılan ve rızkı dar kılınan diye yazdın ise, onu sil ve rızkımı çoğalt, beni zengin yaz, hayra muvaffak kıl, rızkımı genişlet, artır. (Sen istersen bunları yaparsın). Çünkü sen Kitab-ı Kerim'inde şöyle buyurdun: "Allah dilediğini siler, iptal eder, dilediğini de sabit bırakır. Bütün kitapların aslı O'nun yanındadır. İlahî! Mükerrem Şaban ayının ortasında, "Her türlü hikmetli işin belirlenip yazıldığı ve onaylandığı şu Beraet gecesindeki büyük tecellin yüzü suyu hürmetine, benim bildiğim veya bilmediğim bütün belâları üzerimden kaldır, def et! (Hata kabilinden) bildiğin şeyleri bana bağışla, beni affeyle. Zira en aziz ve en kerim olan Sensin!.. Allah'ın selamı, rahmeti ve bereketi, Efendimiz Hz. Muhammed'in, ehlinin ve ashâbının üzerine olsun.

sıkıcı ...
Lal-ü Aşk Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla