Yalnız Mesajı Göster
Eski 07-15-2007, 21:54   #19 (permalink)
Üye Bilgileri
-PrinceSS-
Çırak

-PrinceSS- kullanıcısının avatarı

Giriş: Jul 2006
Rep Gücü: 1105
Rep Puanı : 109607
Rep Seviyesi: -PrinceSS- Repstar-PrinceSS- Repstar-PrinceSS- Repstar-PrinceSS- Repstar-PrinceSS- Repstar-PrinceSS- Repstar-PrinceSS- Repstar-PrinceSS- Repstar-PrinceSS- Repstar-PrinceSS- Repstar-PrinceSS- Repstar

Alıntı:
titanic tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
guzellik deseniz guzellik, yardim severligi zaten buraya yazmadanda anlayabilmek zor degil, okuldaki basarisizliga bakacaksaniz, hayattaki basari ve inadi onu coktan golgede birakmis zaten, kisaca handan diyebilmek cok zor cunku o anlatilmakla bitecek gibi degil...
hayat her zaman gercekci olanlara daha cazip gelmistir, sanada bu hayatta en buyuk basarilara ulasman icin onune cikacak tum engelleri asabilmen temennimle handan
aslında seninle tanışalı çok olmadı ama sana herşeyi rahatça anlatabiliyorum bunun içinde teşekkür ediim yorumun içinde saol

Alıntı:
_CİMBOMLU_ tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
maşaallaah..çok başkasın sen yaa.. vallah kusura bakma gece gece zor okudum göz kapaklarım iniyo yatacam şimdi ne diyeyim harika yazmışsın eline sağlık
hımm başkayım yorum için teşekkürler

Alıntı:
AnGєL_DяEaM™ tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
valla çok güzel özetlenmiş bi hayat hikayesi olmuş
seni böyle yakından tanımak çok hoş oldu zaten barbi bebek gibiymişssin küçükkken şimdiki halinde bomba haniii
elimde geldiğince yazdım bişiler
teşekkürler cnm o senin güzelliğin

Alıntı:
Aokten tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
zaten tanıyodum seni, Şimdi daha bi bilgi sahibi oldum Prenses

Bak haklıymışım demi herkesin dediği gibi güzel ılımlı ve hoş birisin Umarım hayatın hep istediğin gibi olur okurken bile sıkılmadım okadar içten anlatmışsınki Hayatında mutluluk hiç eksik olmasın DocToR Ali
çok teşekkür edrim canım doktorcum civanım

Güveniyosan kendine inandır beni aşkın varlıgına...

-PrinceSS- Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla