Yalnız Mesajı Göster
Eski 07-10-2007, 06:06 PM   #1 (permalink)
Üye Bilgileri
Cabulka
Yorumcu

Cabulka kullanıcısının avatarı

Giriş: Jun 2006
Rep Gücü: 165
Rep Puanı : 15994
Rep Seviyesi: Cabulka Eski RepcilerdenCabulka Eski RepcilerdenCabulka Eski RepcilerdenCabulka Eski RepcilerdenCabulka Eski RepcilerdenCabulka Eski RepcilerdenCabulka Eski RepcilerdenCabulka Eski RepcilerdenCabulka Eski RepcilerdenCabulka Eski RepcilerdenCabulka Eski Repcilerden
Kalp Pop Dinlemiyenler Fan Club

Pop Kültürünün Günümüzde Sadece Popülariteye Taşınması bundan kastım:Reklam için alkollü araç Kullanma,Bir Garsonla Gece klübü çıkışı yakalanma,Evli ünlülerle İlişki Kurup Yuva Dağıtma,Bir başka popcu ile ikili Polemiğe girme,bir başka popcuya laf (hakaret etme),Bir başka popcu ile Taht kavgası ( Pop'un Kraliçesi benim),Yaşını Kat ve kat ikiye katlıyan kişiler evlenmeDir)........
Bu son zamanlarda artmış olup önüne geçilemez bir dert olmuşdur.
Zaten Pop Müzik kültürünün Şarkıları Sadece Aşkdır,Eğlencedir ki Eğlenilecek bir Çağda yaşamıyor olmamıza Rağmen......Kısacası Bu Saçmalığın Son bulması gerektiğini düşünüyorum.....= )

Uyarı:Bölüm kuralları:
Sevmediğiniz sanatçıları veya markaları aşağılayıcı, küçük düşürücü söz ve cümlelerde bulunmak yasaktır
Herhangi bir sanatçıya ve Markaya bir Anti lik Yokdur Fun Clup üyelerinden Ricam Sarkıcı ismi vermemeleri......= )

Umarım duyarlı olursunuz = )
Üyeler:
1,Ebrar
2,melissaa!
3,rockerGiRl
4,LuNaTiC
5,dayeha
6,Papaz
7,irem12
8,UNEARTH
9,havin
10,nike46
11,tatliş
12,guld3n__
13,^^İRVA^^
14,ĊċнαTℓαкK
15,SilenT ScreaM
16,RapMania
17,ÇaRŞı__BjK®
18,erdemli1987
19,ahzadi
20,Dallas

Not :Bu Fun clup ;Diğer hiç bir Fun clup'a Zıt amaçlı açılmamışdır...= )(Cidden)

"8 yaşındayız. Hiçbirimiz 19 yaşından büyük değil.
Bir saat içinde kurşuna dizileceğiz. İntikamımızı alın."
Askerlerin mevzilendiği kilise yıkıntısının duvarlarında bu sözler yazılıdır ve bu Ivan'ın çocukluğunun özeti şeklindedir
Иваново детство

Bu mesaj en son " 07-14-2007 " tarihinde saat 04:25 PM itibariyle Cabulka tarafından düzenlenmiştir....
Cabulka Çevrimdışı  
The Following 6 Users Say Thank You to Cabulka For This Useful Post:
Lal-ü Aşk (07-10-2007), Calypso . (07-10-2007), Gül'Güzeli (07-10-2007), Poliganum (07-10-2007), papaz (07-10-2007), rockerGiRl (07-10-2007)