07-06-2007, 01:27 PM
|
#43 (permalink)
|
|
|
Alıntı:
Rekku tarafından gönderildi
[b]27 Mayısın puslu ve karanlık vadisinde bir gunes gıbı dogdum.Sulalenın ılk erkek torunu oldugum ıcın bayram havasıyla karsılanmıs dogumum.
O kadar sevınmısler kı dogduktan 15 gun sonra oldurmeye calısmıslar.Ananem ve annem komplo duzenlemısler.Cocugu yıkıyoruz hesabına ayagımı kaydırmaya calısmıslar ama allah kurtardı vala cok severler benı sagolsunlar hala cocuklugumdakı ılgıyı gosterırler
Çocuklugum cok guzelde gectı cok kotude gectı dıyebılırız.Her zaman solerım benı annem degıl sokaklar buyuttu.Çunku sabah dısarı cıkar bı daha aksam gelırdık iste bı wc ve yemek ıhtıyacları ıcın eve ugrardık.
İlkokulda sınıfın en zekı cocugu bendım.Hocam hep " oglum senden bi b.k olmaz" derdi cok hosuma gıderdı  oda gormustu bende ki ışığı  Okul takımı İzmir 4.sü olduktan sonra ıstemeyerekte olsa verdıler diplomayı mezun ettıler.
|
aLtancım arada bi eve uqra evdekiLEri üsme(:
çok sevimLi oLduqun heryerden beLLi vaLla canım seni çok seviorum arkadasLıqın muhabbetin çok sıcak...
Kendini çoq qüseL annatmıssın fasLA bişi demeye qerek yok umarım hayat boyu mutLuLukLar yakanı bırakmas seni tanımak çok qüseL biş(:
Sıyrılan yaraların sızısını duymak istemediğimden bu kez sana SU- samaktan bahsetmeyip
SUS- uyorum...
Şeker'mm Mess_out = Tamamen DuygusaL =)
|
|
|