Yalnız Mesajı Göster
Eski 07-04-2007, 18:00   #28 (permalink)
Üye Bilgileri
Panikatak
Bağımlı Üye

Panikatak kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2007
Rep Gücü: 357
Rep Puanı : 35417
Rep Seviyesi: Panikatak Repin EfendisiPanikatak Repin EfendisiPanikatak Repin EfendisiPanikatak Repin EfendisiPanikatak Repin EfendisiPanikatak Repin EfendisiPanikatak Repin EfendisiPanikatak Repin EfendisiPanikatak Repin EfendisiPanikatak Repin EfendisiPanikatak Repin Efendisi
Panikatak kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla

Alıntı:
seckince tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Ne munasebet!!Benim bu hukumeti savundugumu nereden çıkarıyorsun? ben dogruya dogru diyorum..haksızlıklara ,çifte standartçılığa karşı çıkıyorum..Yani birilerinin yaptığı yanlışlıkları neden üstleneyim ki..Neden tamamen farklı düşünüş ve yol üzerinde olan bir olguya,yanlışa bizi ortak etmeye çalışıyorsunuz ki? Bizim böyle şeylere karşı oldugumuzu aslında bal gibi de biliyorsunuz? Aksi halde bu zihniyet iktidarda olamazdı di mi? bunu da biliyorsun,PanikAtak kardeş!!
Saygı duyarım, Doğru olanı görmezden gelmek yalnışları kapamak bu vatan için hayırlı davranışlar değildir,
Bu hükümet Bu ülkenin başına gelen en büyük felaketlerden biri olduğu gerçeğini göz ardı etmemek lazım.
Bize yalnış gelen şeylerin önünde durmak ve zıttını savunmak hiç bir zaman yalnış olmamıştır, fakat bazı gerçekleri kabul edebilecek erdemide ve vatana olan bağlılığımızıda göstermek gerekli diye düşünüyorum..
İnsanları siyasi bakışından dolayı suçlamak veya bir şeylere ortak etmekte kimsenin haddine olmadıgı gibi doğru bir davranışta değildir...
Böyle şeylere karşı oldugunuz halde hala kuru cümlelerle geçiştirildiğini görmekte bende böle bir izlenim yaratıyor.. (haklı olarak)

Olması Gerekenlerin Adını..!!
İyilik Koymuşlar...
Panikatak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla