07-04-2007, 16:43
|
#24 (permalink)
|
|
|
Hem otokrasi, bide üstüne teokrasi mücadelesi, olmadı parçala gitsin bedavadan kuruldu bu vatan çünkü,
Takke düştü kel görüntü AKP sonunu hazırlıyor ülkeyide pis bir bataklığın içine doğru çekiyor,
Yine sözde betimler benzetmeler siz tartışarak değil rezil betim ve benzetmelerden anlıyarak, didişerek, kavga ederek, hatta küfürleşerek, arada tehtitler ederek nicklerle dalga geçerek konuşursunuz notunuz ve yeriniz belli..
Bir kere doğru düzgün konuyla alakalı yorumunuzu göremicem karşıt görüşlü insanlara hazımsızlık yapmaktan vazgeçmiceksiniz konu üzerine tartışmak yerine şahıslara saldırarak gövde gösterisi yapıp karizma sahibi olmak forumlarda demode oldu artık uyanın, bide konuyu okumadan yazmanız yokmu ? boş insanlar oldugunuzu düşünmeden edemiyorum..
Bütün AKP karşıtı acılan konuları oturun kendiniz bir okuyun hangisinde ele avuca sığacak adam gibi yapılmış bir karşıt yorum var bulun bakalım..
Konunun dışına kaçmakta cocuk gibi saldırmakta üstünüze yok...
Siz ve sizin gibi fanatik davranışlarda bulunan insanlar yüzünden ülke elden gidicek..
İğrenç betim ve benzetmeleriniz kendinize saklayın, dilinizide düzeltin kimse sizin dilinizden konuşmak zorunda değil özellikle benim konularım altında abuk subuk saldırgan mesajlar yazmayın.(Çünkü ben burda doğruyu yalnışı adam gibi tartışmak ülke için en hayırlısı neyse onu bulmak istiyorum) Yazıcaksanızda konunun içeriğine sadık kalıp ona göre usturuplu bir şekilde yazın,
Yazamıyormusunuz ? gidin mahallenizde misket oynarken arkadaşlarınıza, kahvede okey oynarken ahpaplarınıza, çay saatinde dedikodu yaparken kız arkadaşlarınıza içinizi dökün..
Burda saldırdıgınız kimse size o kadar yakın değil....
Bu arada siyaset insanların zaaflarından yararlanarak oy toplama şekli değildir hangi parti olursa olsun bu davranış etik olmadığı gibi alçakcadırda...
Alıntı:
|
ağaç çürümüş..biri çıkıyor yapraklarını boya yapacam diyor;diğeri çıkmış yaprakları cilalıyacam diyor..Ya ağaç çürümüş çürümüşşş!! imf'ye ne diyorsun? evet..AB'ye ne diyorsun? evet..ABD'ye ne diyorsun? evet..İsrail'e ne diyorsun? evet..Hadi ..Hadi ordan..git başımdan...Git başımdannnn!!
|
İyide bunları yapan senin savunduğun hükümet, yanılmıyorum dimi ? seckince erbakanı anımsadım birden.. 
Olması Gerekenlerin Adını..!!
İyilik Koymuşlar...
|
|
|