18 ağustos 1992 yılında doğdum doğumum belkide o kadar sevinçle karşılanmamıştır çünkü 2 tane kız çocuktan sonra 3. bir kız çocuğu biraz fazla aslında çok usluymuşum taki kuzenimle birleşip yaramazlık yapmayı öğrenene kadar

ablam küçükken beni kolumdan tutup çevirirmiş bir kersinde kolumu kırmış anneme kendi kırdı demiş dedem ben 1 yaşındayken ölmüş bir tane dayımda motor tutulunuymuş yani hız hayranı motorsiklet kazasında ölmüş

annem gil ben doğmadan diyarbakırdan malatyaya gelmişler annemle babamın evlilikleri biraz değişik annem babamla sır dedeme inat olsun diye evlenmiş yani anlatayım kısaca annemle dedem hep kavga ederlermiş annem eve hiç gidmezmiş annemi isteyen çok olurmuş ama o reddedermiş bir gün yine kavga etmişler o sırada babam annemi istemeye elmiş annem o evden ve dedemden kurtulmak için babamla evlenmiş

ilginç ama neyse
2 sene boyunca resim kursuna gittim bu sene sınava gircem herkes derece yaparsın diyor ama bakalım ne olacak

kazanalımda nerede nasıl kaçoncı sırada olursam olayım
aşırı derecede sevecenimdir yüümden gülümseme hi eksik olmaz bu yazıyı yazarken bile gülüyorum haberiniz olsun

pc oyunlarından,film izlemekten,filmlerre yorum yapmaktan hoşlanırım

bu huy annemden geçmedir.
koyu bir GALATASARAY taraftarıyım.ben kendimi bildim bileli GSlıyım birde burcumla tututuğum takımı bağlaştırıyorum burcum aslan takımım aslan

2 3 seneye kadar kitap çıkarmayı düşünüyorum biri aşk diğeri korku biyografi vs..
arkeolojiyle yakından ilgilenirim aslında sitede böyle bir yer olsa iyi olurdu diye düşünüyorum

gezmeyi severim bugüne kadar adıyamana kahramanmaraşa mersine antalyaya gittim gezmek güzel ama gezilecek yer olursa güzeldir

sinema filimleri izlemeyi severim özellikle korku filimlerini
küöüklüğümü anneanemin yanında geçirdim

sabahın köründe kalkıyordum iğrennnnnç bir şeydi
okulda kızlarla aram erkekler kadar iyi değildi en çok erkeklerle iyiydim

övmek gibi olmasın ama ben sınıfın hanım ağasıydım bunuda paylaşayım dedim

ama artık o günler geçtikimbilir yeni okulda ne olcaz

keşke liseyide arkadaşlarla birlikte okusak
ayşş yoruldum benden bu kadar hepinizi çok seviyorum tabii zahmet edip okuyup yorum yazıp TEŞŞEKÜR botunu bir tane tıklatanları daha bir çooooooooooooookkk seviyorum