Yalnız Mesajı Göster
Eski 06-20-2007, 08:58 PM   #1 (permalink)
Üye Bilgileri
cadı_girl
Bağımlı Üye

cadı_girl kullanıcısının avatarı

Giriş: Jun 2007
Rep Gücü: 27
Rep Puanı : 2421
Rep Seviyesi: cadı_girl Karizma Yapmaya Başladıcadı_girl Karizma Yapmaya Başladıcadı_girl Karizma Yapmaya Başladıcadı_girl Karizma Yapmaya Başladıcadı_girl Karizma Yapmaya Başladıcadı_girl Karizma Yapmaya Başladıcadı_girl Karizma Yapmaya Başladıcadı_girl Karizma Yapmaya Başladıcadı_girl Karizma Yapmaya Başladıcadı_girl Karizma Yapmaya Başladıcadı_girl Karizma Yapmaya Başladı
cadı_girl kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Varsayılan bende emine :))

ismim emine lise 3 geçtim lakabım kurumekke bazende emo diyorlar dans etmeyi çok severim msn bagımlısıyım çokta yaramazım bir ögretmenin arabasının camını kıracak kadar
bir o kadarda duygusalım her şeye aglarım gözlerimden o kadar gözyaşı nasıl geliyo bende anlamıyorum:Ç çekingen ve utangaç biriyimdir.sevgimi asla belli etmem hep içimden severim 3 yıldır çıktıgım çocuga daha 2 defa seni seviyorum kelimesini dedim hep içimden severim belli edemem söleyemem yani

burç;ikizler

takım;koyu galatasaraylıyım

Favori Grupları ve Müzik:

keremcem
grup hepsi
cenk gürpınar
okan aydogan
aydan uysal
murat boz
eylem
gökhan özen
lee ryan
beyonce
brad pitt

hastasıym.......:Ç

hayallerim;bir meslek sahibi olup ayrı evim arabam olmasını çok istiyorum ve kendi paramla delice alışveriş yapmak

AyRıLıK ZaMaNsIz GeLir

Bu mesaj en son " 11-28-2007 " tarihinde saat 08:54 AM itibariyle cadı_girl tarafından düzenlenmiştir....
cadı_girl Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

cadı_girl Kullanıcısına Teşekkur Edenler
sonunu_düşün (06-20-2007)