Yalnız Mesajı Göster
Eski 06-20-2007, 10:08 AM   #1 (permalink)
Üye Bilgileri
merlin00
Çırak

merlin00 kullanıcısının avatarı

Giriş: Oct 2006
Konuları: 918
Toplam 535 Konusuna 1,466 Teşekkür Edilmiştir
Rep Gücü: 1338
Rep Puanı : 133057
Rep Seviyesi: merlin00 Repstarmerlin00 Repstarmerlin00 Repstarmerlin00 Repstarmerlin00 Repstarmerlin00 Repstarmerlin00 Repstarmerlin00 Repstarmerlin00 Repstarmerlin00 Repstarmerlin00 Repstar
Wink Çiftsıfır iftharla sunar

İsmim Merlin bulgar ve boşnak çocuklarına koyulan bu isim “boz doğan” anlamındadır.yani bazılarının sandığı gibi nickim camelot oynundan falan gelme değil
11 Temmuz 1984 Bulgaristan Pravada doğumluyum.ben 4 yaşımdayken Bursa’ya göç etmişiz.Daha sonrada Balıkesir’e.Ailemin büyük bir kısmı halen Bursa’da. Tek çocuğum ama öyle şımarık falan yetiştirilemedik yani her istediğimiz falan yapılmadı
Anadolu üni. İngilizce öğretmenliği programından mezunum çeviri ve ücretli öğretmenlik yaparak geçimimi sağlıyorum. Öğrenciliğimin üç senesinde ev arkadaşlarım vardı,sonra yalnız yaşamaya başladım,halada öyleyim.Alışınca bırakmak zor.Bir hemstrım var adı vazelin lee,birde zaman zaman ortaya çıkan akreplerim bir süre temadada görev yaptım şimdilerde o kadar aktif bir üyesi değilim ama hala iletişim içindeyizdir.Çevreye karşı duyarlıyımdır efem,şakaya gelmeyecek kadar büyük sorunlar var.
Şu sıralar kpssye hazırlanıyorum kadro bekleyen 160bin öğretmen adayından biriyim.
Yorumla’yla msnimde beni çıldırtan bir problem sayesinde tanıştım pek çok kişi gibi

Dil bilimleriyle uğraşmaktan,pc oyunlarından,film izlemekten,kıvamı tutturulmuş muhabbetlerden,bisiklet sürmekten hoşlanırım.Vurmalı çalgılarda iyiyimdir,hafif bi çingenelik var evet İnsanları gözlemlemeyi severim genelde bisikletime atlayıp yaptığım ufak şehir turlarında bunu yaparım. Belli ,net bir ideoloji gütmem asla,çünkü dogmalığa ve sorgulamamaya sürükleniş bu noktada başlar.Ama çok net olan doğrular ve çok net olan yanlışları da inkar edemem. Şüpheciyimdir ama paranoyakça değilaraştırmayı severim,baskıya gelemem,mantıklı ve ulaşabilme umudum varsa hayal kurmayı da severim.beni sabit bir noktada göremezsiniz, kolay kolay boş durmam mutlaka elimde bir iş olur.
Sinema merakım çok ufakken başladı.4 yaşındayken filmlerden sonra geçen cast yazısında ne yazdığını hep merak ederdim bu sebepten okumayı erken söktüm.
sinema kitap gibidir toplumda ne varsa,hayal gücü ne kadar yüksekse,verilmek istenen neyse onu en güzel veren sanat dallarından biridir. Ayrıca bir ülkenin sinema kültürü onun teknolojisini,ekonomisini, pek çok şeyi yansıtır.bir çok ülke gezmek gibidir farklı yapımları izlemek bu yüzden.
bakmasını bilene kendini çok güzel sunar beyaz perde..bu ve bunun gibi nedenlerden ötürü gümüşlüğü bırakıp “davran Merlin sinema forumuna” dedim. Şu andada destekçiler ve benim gibi müptelalar sayesinde oldukça iyi bir konumda.

Evet bilmeyen kalmamıştır heralde, johnny deppin milyonlarca hayranından biriyim, sanırım nedenini şöyle özetleyebiliriz: Bir aktör yakışıklı olabilir!(bkz:Brad Pitt)Karizmatik olabilir!(bkz: Matt Damon)Çekici olabilir!(bkz: Keanu Reeves) İyi bir oyuncu olabilir,soluksuz izlenebilir!(bkz: Robert De Niro) Her filmini izlerim,asla kaçırmam diyebilirsin!(bkz.George Clooney) Her rolü oynayabilir pekala diyebilirsin! (bkz:Jim Carrey) Bazı filmlerdeki bazı rollerle zihnine kazınabilir!(bkz: Tobey Maguire)
Ama bir aktör bunların hepsi birden olursa adı JOHNNY D€PP olur!
Dehşet bir slogan
Hmm Galatasaraylı olduğumu söylemeyi unutmuşum efemmerlini anlatan şarkı hotel californiadır,merlini anlatan film guguk kuşudur,merlini anlatan kitap hani eskiden seçenekli kitaplar vardı ya eğer hikayenin böyle olmasını istiyosanız şu sayfadan devam edin filan diye öyle bişi işte

Lafı çok uzattım efem sıktıysam affola

Campeón GaLaTaSaRaYUA España
20:06:08

Bu mesaj en son " 06-20-2007 " tarihinde saat 10:10 AM itibariyle merlin00 tarafından düzenlenmiştir....
merlin00 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following 11 Users Say Thank You to merlin00 For This Useful Post:
'Ali (06-22-2007), DaLLaS (06-22-2007), DİRİLİŞ_MAK (06-23-2007), espedos (06-22-2007), güℓ∂3єη (09-15-2007), Kayı (04-30-2008), MeDoGaN (06-21-2007), Rockipsiz (06-28-2007), skn_olmm_lzm (04-15-2008), sonunu_düşün (06-21-2007), titanic (06-23-2007), xhakanx (06-22-2007)